Samo Provjereno

Internet portal

NOVE PRIJETNJE IZ ČOVIĆEVIH REDOVA: “Ako za izmjene Izbornog zakona na svojoj strani imate jedan Izrael, tim gore po vaše političke suparnike…”

2 min read

Poznato je da inklinira stranci HDZ-a i objavljuje ultranacionalističke tekstove.

Potpora države Izrael hrvatskom pitanju u BiH jedan je od najznačajnijih uspjeha lobiranja hrvatske politike u BiH, rekao je za portal Otvoreno.hr politički komentator i novinar blizak HDZ-u BiH Ivan Crnjac.

Portal Otvoreno za komentar oko ove izraelske diplomatske akcije obratio se političkom komentatoru i novinaru Ivanu Crnjcu.

“Država Izrael je dugogodišnji saveznik Sjedinjenih Država i skupa s njima čini jedan vrlo važan blok u međunarodnoj politici. Nije pretjerano reći ni da Izrael spada među najvažnije države svijeta s obzirom na geostrateški položaj te financijske, tehnološke, sigurnosne i lobističke resurse. Njihovo otvoreno stajanje na hrvatsku stranu u BiH, na stranu prava i pravednosti, Ustava i samog Daytonskog mirovnog sporazuma definitivno spada među najveći lobistički uspjeh politike bh. Hrvata. Ostaje samo da se ispuni cilj – a to je izmjena Izbornoga zakona na način da Hrvati sami biraju svoje predstavnike u tijela vlasti. Ako za takav cilj na svojoj strani imate jedan Izrael, tim gore po vaše političke suparnike koji se grčevito bore u tomu da vam oduzmu politička prava”, zaključio je Crnjac.

Podsjetimo, Ivan Crnjac, novinar na Radio televiziji BiH, nerijetko objavljuje statuse na svom Twitter profilu.

Crnjac radi na državnoj televiziji Bosne i Hercegovine, gdje sudeći prema komentarima koje objavljuje ne poštuje državu u kojoj živi i radi.

Poznato je da inklinira stranci HDZ-a i objavljuje ultranacionalističke tekstove.

Podsjetimo, Ambasada Izraela podržala je HDZ-ov prijedlog izmjena Izbornog zakona, a podrška Draganu Čoviću i Miloradu Dodiku stigla je i od izraelskog ministarstva vanjskih poslova.

SB

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com