„ONI SU U STRAHU OD NAS BOŠNJAKA ZBOG NAŠE…“: Bivši reis Mustafa Cerić uzburkao strasti, spominje Srbe i Hrvate i “čelični štit” od islama…

Bivši poglavar Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafa Cerić objavom na društvenim mrežama ponovo je uzburkao strasti.

-Zaista je začudno da srpska politika, kao i hrvatska, još uvijek ne shvaćaju da moraju ostati s Bošnjacima/muslimanima u Bosni da ih prate, a ponajviše da im smetaju da postanu oaza islama, koja bi mogla ugroziti veliku, moćnu i ujedinjenu kršćansku Evropu od 500 (pet stotina) miliona Evropljana.

Oni su u strahu od nas Bošnjaka zbog naše vjere islama i nakon počinjenog genocida nad nama, a mi nismo u srahu od Europe ni nakon što nas je izdala, ni nakon što nije spriječila genocid u Srebrenici nakon Holokausta u dvadestom stoljeću.

Izdala je Europa: “Never Again”!

Mi se ne bojimo ni Srba ni Hrvata da opet živimo u zajedničkoj bosanskoj državi i nakon udruženog zločinačkog poduhvata.

Ne bojimo se zato što nemamo oraha u džepu.

Oni se boje nas zato što imaju oraha u džepu pa žele da pobjegnu s ukradenim orasima u Srbiju i Hrvatsku.

No, Evropa im ne dozvoljava zato što u Bosni ima previše muslimana, na koje treba da paze Srbi i Hrvati kao čelični štit od islama.

To vam je Evropa koja se boji bosanskih heretika – kako nekada tako i sada, poručio je Mustafa Cerić.

SB

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.