PRIMADONA MARGIT TOMIK-LEVY DODIKU: “K**u jedan, nismo mi Česi i Slovaci da se mirno rastajemo, kod nas se ni utakmice ne mogu završiti nerešeno bez k**i”

Primadona Sarajevske opere objavila Margit Tomik-Levy je na svom Facebook profilu post u kojem je člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika nazvala seljačkim đilkošem.

Njen status prenosimo u cijelosti:

“Dodik je donio zakon, ako kažeš “RS je ge**cidna tvorevina” – 5-6 godina murije te sleduje (uz olakšavajuće okolnosti zbog toga što prije niste kažnjavani).

Ako ste kome loptom razbili prozor u mladosti, nema vam spasa. 15 godina razmišljanja o RS ge**cidnoj tvorevini vam ne gine. Kad ustvrdite “ RS je u Srebrenici učinila ge**cid”, nema olakšavajućih okolnosti. 15 godina bez prava žalbe i traženja amnestije.

Pravo da kaže “U Srebrenici je bio ge**cid” ima samo Ludi Milojko pred Erdoganom kad ljubitelj Srbije i RS štampa PTT markice sa likom Ludog Milojka. To je dobar zakon, ali u BiH niko ne zna ništa do kraja i potpuno završiti, pa tako je i ovo sranje ostalo nepotpuno. Zaboravili su dodati članove zakona o vrijeđanju lika i djela Milorada Dodika. Evo im ideja (besplatno): “ Mile je kreten – 2 minute u pritvor, Mile je idiot – 7 minuta zadržavanja, Mile je budala – strogi ukor, Mile je domaći izdajnik – “j..aji ga burazeru”, Mile je kriminalac – prekoran pogled, Mile je seljački đilkoš – “šta piješ burazeru, ja častim”, Mile je govno – “pazi burazeru da ne ugaziš” itd.”

Ako usvoje ove izmjene svog sranja od zakona moramo paziti šta pričamo kad popijemo koju. A, da je Ludi Milojko obični parmak, nikoga normalnog ne treba uvjeravati. Potpuno lud čovek a ni sjecanje ga ne drži najbolje. Priča o mirnoj disoluciji, o osamostaljenju RS, HB, o junačkoj vojsci RS… baš kao da je jutros pušten na vikend iz dilkarnice. Konju jedan, nismo mi Česi i Slovaci da se mirno rastajemo. Kod nas se ni utakmice ne mogu završiti neriješeno bez k**i. A, što se HB tiče, međunarodni tribunali su je proglasili UZP, njihova elita je još u prdekani i taj film može prepričavati Čoviću kad on sleti u Laktaše na njegov rođendan. Vala su nih dvojica pokrali toliko para da mogu i njemu kupiti jedan lijepi zeleni helikopter. Može i sa velikom crvenom petokrakom.

Dušu dao za razne derneka po Ercegovini. Ne bi trebali zaboraviti uzdurisati i Miletu neki grb sa kokardom i drvenu bistu kao Draži Mihajloviću. Dobro bi bilo da je otkriju polupismeni četnik Draško i padobranac Joanikije, prie nego je paščad zapiša. Pošto ga sjećanje ne ne služi uopšte, podsjetiću ga da RS postoji samo zbog toga što je Slobodan Milošević tražio od Amerikanaca u Dejtonu da se zaustavi Armija BiH i jedinice hrvatske vojske dok se ne okončaju pregovori. Da ga podsjetim da je V Korpus bio pred Banja Lukom a da je iz Banja Luke počela bježanija četnika i junačke vojske RS. Pošteni Banjalučani se nisu imali razloga stidjeti niti bježati. Da ih Holbruk i Kristoferson ne spasiše, danas bi Ludi Milojko, kao spretan trgovac, švercerske provenijencije i udarna pesnica “srpskog sveta”, imao štand na kartonskim kutijama u beogradskoj Knez Mihajlovoj na uglu kod Adidasa gdje bi prodavao zaštekani Ronhil bez markice. P.S. Podsjetnik ovom đilkošu br.2. – palamuđenju o tzv ‘srpskom svetu’, ću objaviti u ponedeljak. Ako Bog da”, napisala je ona.

SB

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.