HomeZANIMLJIVOSTISaša Popović u Jutarnjem programu Pink televizije, između ostalog otkrio i da...

Saša Popović u Jutarnjem programu Pink televizije, između ostalog otkrio i da je Jelena Karleuša tražila “preveliku svotu novca” da ostane u žiriju muzičkog takmičenja Zvezde Granda

Došlo je do žestoke svađe između pjevačice Jelene Karleuše i Saše Popovića, bivšeg šefa glazbenog natjecanja Zvezde Granda.

Jučer su se posvađala dva dugogodišnja prijatelja koji su radili zajedno na glazbenom natjecanju. Do nesporazuma je došlo zbog pjevačičine promocije njihovih novih albuma “Alfa” i “Omega”, koji su emitirani iste večeri kada je premijerno prikazana najnovija sezona Zvezda Granda.

Jelena je na Instagramu objavila da je njen koncert imao više pregleda od Grandovog. Za to vrijeme Saša Popović je na Jutarnjem Pinku iznosio grafove i strastveno raspravljao o dionicama, pa čak i uzviknuo da je “uzeo lopatu na bager”. Zaključno je izrazio žaljenje zbog Jelene Karleuše.

Izražavajući žaljenje zbog nastale situacije, Popović suosjeća s izvođačem koji je morao trpjeti ne samo poniženje prazne koncertne dvorane, već i nesretne okolnosti vezane za Zvezde Granda. Unatoč tome što je imala mogućnost ostati, inzistirala je na pretjeranoj naknadi. Međutim, Popović pojašnjava da nije odgovoran za odluke novih vlasnika Granda koji su odbili ispuniti njene zahtjeve. Žalosno je što je odlučila da ode, jer je za njenu zamjenu izabrana Ceca, što je bila čista omalovažavanje. Popović izražava i dalje ljubav prema izvođaču koji je šest godina bio cijenjeni član njihove ekipe, no odluka o odlasku bila je poput samouništenja.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments