TOTALNI DEBAKL ALEKSANDRA VUČIĆA: Prošla su 24 sata od njegovog “ultimatuma” NATO-u i ništa se nije desilo! Sada poručuje -“Vezane su nam ruke”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u video snimku objavljenom na Instagramu da je važno “da su svi ljudi razumeli koliko je situacija teška, koliko su nam vezane ruke na Kosovu i Metohiji, ali da moramo da se borimo za svoj narod”.

“Jer ako se ne borimo, onda nikada ništa nećemo moći ni da ostvarimo”, poručio je Vučić u snimku na Instagram profilu “budućnostsrbije.av”.

“Za sve što imamo, za napredak koji smo napravili, napravili smo ga zato što smo se borili, zato što smo pokazali da imamo dovoljno snage, dovoljno energije, znanja, vere u sebe”, dodao je on.

“Ja samo mislim da je za nas strašno važno da pokazujemo uzdržanost, uvek i u svakom trenutku da težimo kompromisu, ali da pokažemo i odlučnost i da se borimo za svoju zemlju, da se borimo za svoju Srbiju, za svoj narod, kao i za sve druge građane koji žive u ovoj zemlji”, poručio je on.

“Hvala ljudima u ovim teškim danima na podršci, hvala našem narodu na Jarinju i na Brnjaku, Srbija je uz vas”, poručio je Vučić.

Ova poruka srbijanskog predsjednika putem Instagrama dolazi nakon što je proteklo 24 sata od intervjua za televiziju Pink u kojoj je saopštio da je generalnom sekretaru NATO-a Jensu Stoltenbergu postavio uslov da reaguju u roku od 24 sata.

“Čekaćemo vas 24 sata da kao NATO reagujete, tek ako se posle toga nastavi pogrom našeg stanovništva, Srbija će reagovati i neće dozvoliti ono što se dešavalo 1995. ili 2004. godine“, rekao je sinoć Vučić u programu televizije Pink.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.