HomeNOVOSTIBIH„U TOJ DRŽAVI SI TI MOGAO BITI ŠEF SUDSTVA, A TVOJ ŠEF...

„U TOJ DRŽAVI SI TI MOGAO BITI ŠEF SUDSTVA, A TVOJ ŠEF DODIK…“: Novi okršaj na društvenim mrežama, Milan Tegeltija ponovo ostao bez teksta, za sve je „kriv“ Dragan Bursać…

Nedugo nakon protesta nezadovoljnih građana ispred Američke ambasade u Sarajevu, Tegeltija se ponovo oglasio na društvenim mrežama.

Milan Tegeltija, bivši predsjednik VSTV-a, a danas savjetnik Milorada Dodika, oglasio se slavodobitno na društvenim mrežama, nakon što je saznao da bi negator genocida u Srebrenici Gideon Greif mogao dobiti nagradu od strane njemačkog predsjednika.

-Ček ček, jel` to isti onaj Gideon Greif što je bio član Međunarodne komisije za Srebrenicu Vlade RS-a. Onaj isti što su u FBIH govorili kako nije relevantan u međunarodnim krugovima, upitao je Tegeltija!?

Nekoliko sati kasnije, nakon što je njemački predsjednik objavio kako će se preispitati odluka o nagradi za negatora genocida, uslijedila je reakcija Dragana Bursaća.

-Jeste, Milane, to je onaj Gideon, kome zbog negiranja genocida NEĆE biti dodijeljen orden! To je baš taj, Milane!, poručio je Bursać.

No, nije to bio jedini „okršaj“ starih poznanika s Twittera.

Naime, nedugo nakon protesta nezadovoljnih građana ispred Američke ambasade u Sarajevu, Tegeltija se ponovo oglasio na društvenim mrežama.

-Kakva je to država u kojoj njeni građani pred stranim ambasadama, od stranih ambasada traže rješenje za unutrašnje probleme. Pa, sam taj čin govori sve o BiH kao državi, uporan je bio Dodikov savjetnik Tegeltija.

Na odgovor nije trebalo čekati dugo.

-To je država u kojoj si ti mogao biti prvi čovjek sudstva, a tvoj šef predsjedavajući Predsjedništva, poručio je Bursać, nakon čega je Tegeltija ostao bez teksta.

(SB)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments