HomeNOVOSTIVESNU ZMIJANAC DEČKO VARAO SA VODITELJKOM, A ONDA UŠAO U VEZU SA...

VESNU ZMIJANAC DEČKO VARAO SA VODITELJKOM, A ONDA UŠAO U VEZU SA KOLEGINICOM! Skandal koji se prepričava i dan danas, svi detalji!

Vesna Zmijanac oduvek je važila za ženu koja je fatalna za muški rod. Mnogi muškarci i dan danas žele da je osvoje, ali ona je, bar za javnost, već neko vreme sama.

Poslednji partner kojeg je predstavila u javnosti je biznismen Željko Rstić, a njihovu vezu obeležio je veliki skandal.

– Dugo me je varao. Prethodne prevare je vešto skrivao, ali u poslednjoj sam ga lično razotkrila. Zatekla sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju voditeljke koja je poznatija po bahanalijama na splavovima, nego svojim poslovnim angažmanima – izjavila je Vesna za pomenuti magazin, a onda su mediji navodi da je reč o voditeljki Tamari Stojmirov, sa kojom se Željko zabavljao nekoliko meseci nakon raskida sa Vesnom. Ni Željko, ni Tamara ovu priču nikada nisu potvrdili.
– Znam ja sve o njoj, i mnogo više nego što svi misle. Mnogi o njoj znaju mnogo toga, a ja neću da joj dajem na važnosti i pravim joj reklamu – rekla je Zmijančeva za “Kurir” kada su je pitali da li je Tamaru zatekla sa Željkom u liftu.
Inače, Željko Rstić se 2016. godinu upustio u emotivnu vez sa još jednom folk pevačicom – Zlatom Petrović. Zlata i Željko su se rastali posle samo deset meseci ljubavi.

– Prekinuli smo našu vezu kao i svi normalni ljudi, na civilizovan način. Niko ni za kim ne pati i ne znam zašto se diže tolika dževa oko te naše veze. Ova priča je završena. Ja sam ostvarena i srećna žena, imam svoje potomke i dva braka iza sebe, a ovo sa Željkom je bilo lepo druženje i nije mi padalo na pamet da se udajem – rekla je pevačica za ”Alo” nakon raskida.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments