HomeNOVOSTIBIHVIDOVIĆ BIO U DILEMI, PA SE OGLASIO POVODOM SILAJDŽIĆEVIH IZJAVA: “Zveckanjem i...

VIDOVIĆ BIO U DILEMI, PA SE OGLASIO POVODOM SILAJDŽIĆEVIH IZJAVA: “Zveckanjem i sumanutim pozivom na intervencije…”

“…može samo da izazove veći problem Bosni i Hercegovini.”

Siniša Vidović, predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka, reagovao je na izjave bivšeg ministra inostranih poslova BiH Harisa Silajdžića poručivši mu da zaboravlja da je srpski narod naučio lekciju.

“Srpski narod nije na koljenima kao što je bio ‘91. Ovim zveckanjem i sumanutim pozivom na intervencije može samo da izazove veći problem Bosni i Hercegovini. Sa političke deponije marginalna ličnost danas upućuje luđački poziv da sam se pitao da li uopšte da odreagujem, jer stavovi poput njegovog ne zaslužuju medijski prostor”, rekao je Vidović.

On je Silajdžiću poručio da su to njegovi pusti snovi, prenosi Srpskainfo.

“Međutim, pošto je već osvanuo na sve strane pozivom NATO i EUFOR, red je da se kaže istina od koje on očigledno bježi. Ništa od NATO i EUFOR trupa u Brčkom i ništa od kontrole na Drini. Pusti snovi stari Silajdžiću”, poručio je Vidović Silajdžiću.

Podsjećamo, Silajdžić smatra da su sankcije prevaziđene, da nisu rješenje za političku krizu u BiH, a dao je i svoj sud o tome šta hitno treba poduzeti.

“Vjeruju da će međunarodna zajednica ići putem koji je najlakši i najbrži. Međunarodna zajednica posvećuje pažnju onima koji galame. Ostalima je sasvim dovoljno da šute. Trupe u Brčko i kontrola granice na Drini pod hitno. To trebaju NATO i EUFOR da urade ako nemaju neki dogovor sa Rusijom”, rekao je on.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments