VOJIN MIJATOVIĆ PITA: “Ko ruši BiH – Vučić ili Milanović ili svi ovi…”

Ne mogu u ime države BiH i u ime građana pričati oni ogrezli u kriminal i korupciju koji decenijama na vlasti pljačkaju sopstveni narod, kaže Vojin Mijatović.

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH oglasio se putem Facebooka i poručio kako u našoj zemlji moraju biti “kredibilni ljudi”, te kako trenutno oni koji nas zastupaju – to nisu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Ko ruši BiH – Vučić ili Milanović ili svi ovi naši zbog još jednog mandata – upitao je potpredsjednik SDP-a.

BiH je izložena stalnim pritiscima sa strane susednih Hrvatske i Srbije, valjda im nije bilo dosta svo ono zlo 90-ih, pa misle da trebaju još.

Pored toga i dalje smatram da je i u toj situaciji moguće zaustaviti taj pritisak i vratiti se na teren dobrih odnosa, ali sa strane BiH moraju biti kredibilni ljudi, a danas oni koji sede u ime BiH to nisu.

Ne mogu u ime države BiH i u ime građana pričati oni ogrezli u kriminal i korupciju koji decenijama na vlasti pljačkaju sopstveni narod.

Ne mogu u ime države BiH i u ime građana BiH pričati decenijski opozicioni uhljebi, koji za nekoliko hiljada mesečno decenijama sopstvenom narodu isporučuju šuplje priče, a kriminalcima na vlasti isporučuju dalju pljačku države.

I ovi na vlasti i ovi u opoziciji zapravo sve ovo što rade , rade za račun i u ime isključivo još jednog mandata!

Da bi stvar bila potpuno jasna zapitajte se šta je svako pojedinačno od svih i na vlasti i u opoziciji uradio za svoju zemlju, svoje građane , svoju etniju, ili vrlo jednistavno za bilo koga drugog sem za sebe i svoj još jedan mandat.

Da zaključim rešićemo mi lako situaciju i sa Vučićem i Milanovićem, ali za to građani moraju izabrati kredibilne ljude, a ne decenijske ‘lidere i političare’ koji prodadoše i državu i građane i veroispovest i integritet i suverenitet za još jedan svoj mandat bilo na vlasti ili u opoziciji.

Plaćamo skupo njihove mandate i njihovu ‘ljubav’ prema svima nama, što je puno, puno je”, poručio je Mijatović.

SB

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.