VUČIĆ SE PRAVI LUD: “Nisam znao da je mom sinu Danilu bio zabranjen ulazak u Crnu Goru!”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas nije znao da je njegovom sinu Danilu bio zabranjen ulazak u Crnu Goru, niti da je ikada bio zvanično obavješten o tome niti on niti njegov sin.

Povodom vijesti da je skinuta zabrana ulaska u Crnu Goru Danilu Vučiću, on je rekao nakon primanja treće doze vakcine da to govori “najviše o onima na političkoj sceni Srbije i Crne Gore i njihovim medijskim pomagačima”.

Predsjednik Srbije je na pitanje novinara Newsmax Adria rekao je ne gleda njihov program i televiziju, uz opasku „nemojte da se ljutite“, ali da dobija informacije šta se objavljuje.

„Vodili ste kampanju protiv srpske države povodom porodice Krivokapića, ali niste vodili kampanju protiv crnogorske države koji su mom detetu zabranili ulazak bez ikakvog razloga. Nikada zvanično obaveštenje o toj zabrani nismo dobili ni ja niti moj sin. Moguće je da su to uradili zato što je prisustvovao dva puta litijama u Crnoj Gori ili zato što su rekli da će tako da se ophode prema predsedniku Srbije“, naglasio je Vučić.

Odgovarajući na pitanja novinara više puta je pomenuo “tajkunske medije u vlasništvu Dragana Đilasa i Dragana Šolaka” u cijelom regionu koji ulažu stotine miliona eura u kampanju protiv njega, kao i da će uskoro objaviti informacije o njihovim računima i poslovanju.

Vučić je na konferenciji najavio rezoluciju Srbije u narednih mjesec i po dana, koju će potpisati članovi američkog Kongresa.

“Na Balkanu postoji tajkunsko-kriminalni savez koji mora da sruši Srbiju”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je danas da na Balkanu postoji „tajkunsko-mafijaško-kriminalni savez“ koji kako je rekao, mora da sruši Srbiju.

Vučić je kazao da u tom savezu ima ljudi iz Srbije, “okupiranih dijelova” zemlje kao i iz drugih država, uključujući i one sa Zapada koji su priznali nezavisnost Kosova i rade na razvlašćivanju Republike Srpske.

„Šta ćete da kažete kad je glavna vest da je Srbija ubedljivo najuspešnija u privlačenju direktnih stranih investicija jer više od 60 odsto ukupnih investicija u regionu je u Srbiji. Oni nisu verovali da Srbija može ovako brzo da se podigne posle razaranja 90-ih godina, a posebno posle 2000. godine. Nikome od njih ne treba ekonomski jaka Srbija. Za njih će samo uništena Srbija biti dobra, demokratska Srbija“, rekao je Vučić na Beogradskom sajmu gdje je primio treću dozu vakcine.

Kazao je da je prethodnih dana, u medijima u regionu koje kako je naveo, kontrolišu „Dragan Đilas i Dragan Šolak“, bio optuživan za ratne zločine, za navodno prebijanje ratnih zarobljenika u Petrinji 1991. godine.

„U tom mestu nikad u životu nisam bio a u avnojevskoj Hrvatskoj nisam bio od početka rata 1991. do 1995. godine. Kad su shvatili da je to lako i jednostavno dokazati, prestali su sa tom pričom. Posle su počeli sa pozivima da budu zamrznuti moji računi u inostranstvu a ja nemam niti sam ikad imao ijedan račun van Srbije. Nisam ja Đilas ili Šolak“, kazao je Vučić.

SB

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.