VUKANOVIĆ LJUT ZBOG PONAŠANJA MILORADOVE KĆERKE: “Jedini izlaz iz krize je potpuno povlačenje Milorada, Gorice, Igora jer njihovi taoci smo i MI I DRŽAVA”

“Jedini izlaz iz situacije i krize je potpuno povlačenje Milorada, Gorice, Igora i drugih članova porodice Dodik”, kaže Vukanović

Nebojša Vukanović je izgleda smirio strasti sa gradonačelnikom Banja Luke. Posljednih dana, Draško zdušno dijeli njegove objave na Facebook kako bi, čini se, pokazao narodu da nisu u zavadi.

Posljednja objava tiče se Gorice Dodik, kćerke Miloradove. S obzirom da je njen otac, visoki zvaničnik, samo fizički, takve su i njene objave.

Buru je podigla brutalnim uvredama prema Drašku Stanivukoviću, a sada se zbog svega oglasio i Nebojša Vukanović.

“Nekada je bilo simpatično čitati tvitove i objave Gorice Dodik, koja postaje veliki opozicionar jer svojim javnim istupima nanosi snažne udarce svojoj prvom familiji i režimu. Ipak, poslednjih dana prešla je sve granice svojim neprimjerenim i prostačkim jezikom mržnje, psovkama, uvredama, prijetnjama, napadima, kletvama i pisanjem koje se graniči sa ludilom.

Očito je da je velika afera sa kiseonikom i zloupotrebama unijela veliki nemir i paniku u redove vladajućih, a sudeći po pisanju Gorice nervoza je velika da režim pada u delirijum.

Jedini izlaz iz situacije i krize je potpuno povlačenje Milorada, Gorice, Igora i drugih članova porodice Dodik, jer je svima jasno da oni godinama dižu tenzije i kontaminiraju javni prostora, da smo svi njihovi taoci, i narod, i društvo i država, i da je povlačenje iz javnosti i političkog života jedino rješenje.

Narod je umoran od tumaranja i političke šizofrenije, stalnih tenzija, najava, strahova, stresa, siromaštva i anarhije. Pakuj se i odlazi, dosta je”, napisao je Vukanović na svom blogu.

Pogledajte šta je poručio Vukanović.

SB

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.