HomeNOVOSTISve je priznao prijateljima: Istina o braku Saše Matića otkrivena

Sve je priznao prijateljima: Istina o braku Saše Matića otkrivena

Više od dvadeset godina Saša Matić u sretnom je braku sa suprugom Anđelijom. Putevi su im se ukrstili nakon jednog njegovog nastupa, zahvaljujući zajedničkom poznanstvu, a zavjete su izmijenili 2003. godine.


Njihove dvije kćeri, Tara i Aleksandra, nose njihova imena, a navodna pjevačičina nevjera na trenutak je dovela u pitanje njihovu ljubavnu priču. Saša Matić nedavno se suočio s glasinama oko problema sa suprugom Anđelijom. Kako prenosi “Sveta”, on je došao do prelomne točke zbog neprestanih nagađanja o njihovom mogućem razvodu.
Saša Matić, kao odgovor na šuškanja oko njegove supruge Anđelije, nedavno je dao hrabru izjavu kako bi se osvrnuo na tu temu. Izvještaji iz “Sveta” sugeriraju da je došao do prijelomne točke zbog neprestanih nagađanja o njihovom mogućem razvodu. Tražeći utjehu i razumijevanje, povjerio se najbližim prijateljima, nadajući se da će steći uvid u situaciju. Saši je krajnje nevjerojatno da se u medijima i dalje vrti priča o njihovoj skoroj rastavi jer on i Anđa nikada nisu imali poteškoća. Na asertivnom okupljanju sa svojim prijateljima, odlučno je izjavio: “Ovo je tema koja traje predugo!

Dopustite mi da naglasim da Anđa i ja gajimo nevjerojatno duboku ljubav. Naša povezanost je bez premca, a sama pomisao na razvod potpuno je nezamisliva. Ljubazno vas molim da zanemarite sve neutemeljene glasine ili tračeve koji bi insinuirali suprotno.


Saša, unatoč tome što su ga prijatelji upozorili na nedostatak autentičnosti i potrebu da ublaži svoj entuzijazam, doživljava osjećaj nelagode kada je u pitanju dokumentiranje informacija, posebno zbog Anđelijine nevolje. Slijedom toga, odlučuje popraviti situaciju i svima dati točan račun, prema izvoru navedenom u spomenutim novinama.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments