HomeUncategorizedANASTASIJA PONOSNO NAVIJA S TRIBINA! Nakon venčanja ne propušta priliku da bodri...

ANASTASIJA PONOSNO NAVIJA S TRIBINA! Nakon venčanja ne propušta priliku da bodri Gudelja – A ovaj muškarac je uz nju!

Fudbaler Nemanja Gudelj i njegova izabranica, pevačica Anastasija Ražnatović nedavno su na intimnoj ceremoniji izgovorili sudbonosno “da”. Cecina ćerka je blistala u neobičnoj beloj haljini koja je bila preko jednog ramena, dok je na krajevima imala velike karnere što je samo bio još jedan poen na strani elegancije. Ona je svoj poseban dan ponela haljinu marke “Lanvin”, a za nju je izdvojila paprenih 2.559 evra, dok je na nogama imala sandale “Džimi Ču”.

Pevačica je uzela prezime supruga, te je sada Anastasija Gudelj, a da će radost na velikom svadbenom slavlju podeliti i sa bliskim prijateljima i rođacima, i to na dve ceremonije saznalo se nedavno. Jedna će biti na obali mora, dok je druga kako kažu biti velika srpska svadba.

I dok ne dođe do velikog svadbenog slavlja, Anastasija i Nemanja se ne odvajaju, a ona ga i dalje redovno prati na utakmicama. Gudeljev vozač i najbolji prijatelj, Rašid, postao je gotovo član porodice i takođe ne propušta važne mečeve.

Na instagramu Rašid je ponovo objavio fotografiju sa Anastasijom gde se vidi kako prate utakmicu sa tribina i pružaju podršku fudbaleru, a kadrove s tribina podelila je i pevačica.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments