HomeMAGAZINBEOGRAĐANI KUPILI KREVET PREKO MREŽA PA OSETILI ČUDAN MIRIS: Kad su skinuli...

BEOGRAĐANI KUPILI KREVET PREKO MREŽA PA OSETILI ČUDAN MIRIS: Kad su skinuli štof imali šta i da vide! Ovo je baš JEZIVO (FOTO)

Beograđani poručili bračni krevet preko jednog Instagram profila koji prodaje nameštaj, platili ga 50.000 dinara i posle osam meseci videli da su mu daske raspale i da je napunjen krpama!

Naime, u Fejsbuk grupi “Crna lista Facebook prevaranata” pojavila se objava Beograđanke koja tvrdi da su poručili krevet preko društvenih mreža, a da su dobili krevet sa ustajalim mirisom i slomljenim daskama.

– Poručen krevet pre osam meseci, plaćen 50.000 dinara. Morali smo da skinemo štopovani deo da proverimo odakle dolazi ustajali miris i imali smo šta i da vidimo. Poručen preko Instagram profila – navodi se u njenoj objavi.
Ona je objavila i prepisku sa profilom koji preko Instagrama prodaje nameštaj gde ih je pitala za cenu, a oni su joj odgovorili:

– Poštovanje, francuski ležaj “Luks” u dimenziji dušeka 160×210=420 evra. Rok isporuke je četiri nedelje. Dostava i montaža se doplaćuju u zavisnosti odakle ste – odgovorio je prodavac, a Beograđanka je rekla da je sa Voždovca gde joj je rečeno da će u tom slučaju dostava i montaža koštati 6.000 dinara.
U komentarima ispod objave članovi grupe su je savetovali da može da se žali i da ih prijavi ukoliko ima račun i ako firma zaista postoji.
Podsetimo, nakon perioda korone sve je veći broj onlajn prevara, ali i sve više ljudi koji odluče da “trguju iz fotelje”.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments