HomeNOVOSTIBIO SA 24 ŽENE U ISTO VREME, TROŠIO 100.000 ZA NOĆ! Evo...

BIO SA 24 ŽENE U ISTO VREME, TROŠIO 100.000 ZA NOĆ! Evo gde je i kako izgleda Saša Ćurčić – priča se da ulazi u RIJALITI

Proslavljeni fudbaler Saša Ćurčić se nakon sportske karijere oprobao i u nekoliko rijaliti formata.

Proslavljeni fudbaler Saša Ćurčić, poznatiji kao Đani, imao je uspešnu sportsku karijeru o kojoj rado govori za medije, a svoje priče delio je i u rijaliti programima čiji je bio deo.

Godine 2007. učestvovao je u domaćem “Velikom bratu”, gde je i pobedio i osvojio 100.000 evra. Potom je bio deo i rijalitija Parovi. Fudbalsku karijeru počeo je u OFK Beograd, bio je igrač Partizana, a potom je otišao u Englesku, da bi karijeru završio u Obiliću. Aktivno se bavio fudbalom 10 godina, od 1991. do 2001.
Fudbala se, kako je sam priznao, zasitio i okrenuo se raznim životnim iskušenjima, raskalašnom životu, žurkama…

“Uvek sam mislio da tu nešto nije u redu. Ja sa osnovnom školom, kao fudbaler, zarađujem 10.000, a jedan doktor, magistar, profesor… 100 evra nedeljno. To je nerealno i nisam mogao da se pomirim sa tim”, pričao je Ćurčić.
Bivši fudbaler u ormanu imao je milion evra u garderobi. Za majice je plaćao 1.400 funti, jakne 7.000 funti, a za “Versaće” odela po 3.000 funti”, ispričao je Đani. Ćurčić je ispričao i da je u Engleskoj trošio za veče i po 100.000 funti, ili 112.000 evra za šampanjac koji su drugi pili, jer voli da drugima ugađa.

“U ormanu sigurno imam milion evra u garderobi. Neke komade ni najveći trendseteri u Beogradu neće videti. Imam ‘Sajberdof’ majicu od 1.400 funti, jaknu ‘Vojaž’ od 7.000 funti… Kupovao sam unikate i plaćao ‘Versaće’ odela po 3.000 funti”, rekao je Đani svojevremeno. Jednom prilikom se pohvalio da je u isto vreme bio sa 24 devojke.

Saša Ćurčič trenutno živi u Londonu gde drži akademiju za fudbal. Prema poslednjim objavama na društvenim mržama vidi se da je bio u Kataru, na Svetskom fudbaleru prvesntvu gde se ludo provodio. U poslednje vreme spekuliše se o njegovom ulasku u Zadrugu 7.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments