HomeNOVOSTIBIHBivši bliski saradnik Dodiku: Cvijanović i Radmanović pričaju da si prolupao

Bivši bliski saradnik Dodiku: Cvijanović i Radmanović pričaju da si prolupao

Drago Kalabić, bivši potpredsjednik SNSD-a koji je u međuvremenu isključen iz stranke i bivši bliski saradnik Milorada Dodik, lidera ove stranke, komentarisao je na Facebooku njegove najave o tome da će Republika Srpska povući saglasnost o osnivanju Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Objavu je počeo sa posvetom “Miloradu, da se ne zaboravi…”.

“Kada ste Milorade, ti, Ivanić i Kalinić odlučili da predate VRS na nivo BiH, ja sam bio protiv. Sjećaš sa da sam i tebe molio da budeš protiv. Ti si rekao da moraš i da imaš pritisak. Pitao sam te kakav, nikada nisi objasnio. Ja moram priznati da sam glasao po savjesti i da ni tada ni poslije nisam imao nikakav problem, pritisak ili nešto slično. Trebalo mi je dugo vremena da shvatim da je taj pritisak ustvari trgovina i što si više ustupaka pravio, više si napredovao”, napisao je Kalabić.

Kalabić je dalje konstatovao da se odlučio na ovaj način obratiti javnosti zbog, kako kaže “budalaština koje Dodik ovih dana promoviše oko vojske i odbrane”.

“Vidiš, Milorade, ti si sa bratijom predao VRS bez i jednog metka, bez i jednog ustupka i bilo kakvog benefita za RS. I sada ti nas ubjeđuješ Milorade da će isto tako Bošnjaci a i Hrvati tebi to ponovo predati bez metka, bez borbe, bez teške muke. NEĆE Milorade. I ja i ti to dobro znamo. Ti znaš da je tvoja priča šuplja i prazna i namijenjena onim nesrećnicima pod šatorom uz litru jesenje brlje”, naglasio je.

Na kraju je Kalabić dodao da ovakve Dodikove politike mogu biti pogubne za sve, ali da će o tome govoriti neki drugi put.

“Još samo da ti kažem, da ovi nesretnici što stoje iza tebe kao da im je neko um*o, Željka Cvijanović, Nebojša Radmanović, Radovan Višković, Dušanka Majkić, svašta pričaju po Banjaluci. Kod tebe šute, a ovamo pričaju da si prolupao, da si izgubljen i da je gotovo. Ti znaš kako ja to znam. Nije dobro Milorade…”, poručio je na kraju Kalabić.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments