HomeNOVOSTIREGIONDRAMA NA NEBU IZNAD BOSNE, PUTNIČKOM AVIONU OTKAZAO MOTOR! Posada proglasila vanredno...

DRAMA NA NEBU IZNAD BOSNE, PUTNIČKOM AVIONU OTKAZAO MOTOR! Posada proglasila vanredno stanje u vazdušnom prostoru

Zrakoplov njemačkog prijevoznika Lufthanse prisilno je u ponedjeljak ujutro sletio u Zagreb zbog kvara, no nije bilo potrebe za intervencijom, potvrdili su Hini iz zagrebačke Zračne luke “Franjo Tuđman”.

Kako se doznaje, nakon što je zrakoplov Lufthanse zatražio slijetanje u zagrebačku Zračnu luku, odmah se postupilo po uobičajenoj proceduri, među ostalim u pripremi su bili vatrogasci, no nitko od putnika nije zatražio pomoć.

Avion Erbas A321 NEO (A321-271NKS) nemačkog prevoznika Lufthanza na letu iz Tel Aviva za Frankfurt neočekivano je sleteo jutros u 7.43 po lokalnom vremenu na zagrebački aerodrom.

Posada aviona proglasila je vanredno stanje u vazdušnom prostoru Bosne i Hercegovine i zatražila da se kontrola letenja preusmeri na Zagreb, prenosi Avioradar.

Kako AvioRadar saznaje, tokom letenja na visini od 11.000 metara, motor broj dva (motor koji se nalazi na desnom krilu aviona) se pokvario. Hitne službe dočekale su avion na zagrebačkom aerodromu, ali nije bilo potrebe za njihovom intervencijom.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments