HomeNOVOSTIREGIONDramatičan snimak iz Dalmacije, Hitna kroz plamen juri u pomoć vatrogascu (VIDEO)

Dramatičan snimak iz Dalmacije, Hitna kroz plamen juri u pomoć vatrogascu (VIDEO)

Na Facebook stranici Hitna 194 objavljena je snimka jučerašnje intenzivne akcije gašenja požara kod Šibenika.

Ovo je nekoliko fotografija snimljenih tijekom jučerašnjeg požara kojem smo prisustvovali zbog odsutnosti našeg vatrogasca kojem je pozlilo.

Pojedinci su objavili video koji prikazuje njihov automobil kako zumira kroz izmaglicu dima i vatre.

Video pogledajte na Linku ispod

https://www.facebook.com/watch/?v=668630325308965

U opisu zadivljujućeg videa nadležni tvrde da Hitna služba ne traži dan odmora uz beneficije. Izražavaju frustraciju pojedincima koji ostaju nesvjesni stalne prisutnosti hitne službe tijekom nesreća kao što su požari, poplave, zrakoplovne nesreće i prometne nesreće. Sam video prikazuje vozilo hitne pomoći kako neustrašivo plovi kroz vatreni pakao.

Vlasti su potvrdile da je požar kod Grebaštice kod Šibenika lokaliziran i pod kontrolom.

Jučer nešto iza 11 sati buknuo je požar koji je trajao cijelu noć, a zahtijevao je nazočnost preko 150 vatrogasaca koji su djelovali s voznim parkom od 51 vozila. Posljedice požara zahtijevale su obnovu pogođenog područja, koje je uključivalo travnjake, šikaru, gusto grmlje, borovu šumu, kao i stambene objekte i automobile. Do sada je požar zahvatio površinu od gotovo 600 hektara.

Prema prvim procjenama, razmjeri razaranja su veliki. Izgorjela su brojna vozila, a plamen je progutao i više stambenih objekata. Dodatno, mnoštvo različitih građevina pretvoreno je u pepeo.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments