HomeNOVOSTIEDITA BILA U VEZI SA BIVŠIM ZATVORENIKOM?! Svi ga znate po VELIKOM...

EDITA BILA U VEZI SA BIVŠIM ZATVORENIKOM?! Svi ga znate po VELIKOM HITU – “Pomogla mu da izađe iz DEPRESIJE!”

Edita Aradinović jednom je ugodan trenutak podijelila s kolegom iz estrade. Pjevačica Edita Aradinović, koja je pažnju privukla nakon što je javno izvrijeđala kolegicu Aleksandru Prijović, uporno se trudi zadržati privatnost svog privatnog života i udaljiti ga od pogleda javnosti.

Tijekom svog života bilo je minimalno znanja o njezinim osobnim emocijama i uvijek je imala želju da svoje veze zadrži privatnima. Unatoč tome, izvori lokalnih medija izvijestili su 2012. da se navodno upustila u romantičnu vezu sa svojim kolegom Denijem Boneštajem nakon njegovog izlaska iz zatvora. Deni je jednom prilikom s medijima otvoreno pričao o svom boravku u zatvoru.

Tijekom mog boravka u Njemačkoj, našao sam se upleten u svađu u klubu s jednom osobom. Naša je razmjena eskalirala do fizičkog kontakta, pri čemu su se obje strane međusobno gurale i udarale. Na moj šok, sutradan se proširila vijest da je osoba s kojom sam se sukobio pronađena mrtva u svom stanu. Organi gonjenja su odmah posumnjali da je njegova smrt posljedica naše svađe, te su me nakon toga priveli. Cijeli mjesec sam bio u zatvoru, čekajući presudu o nevinosti. Ono što je dodatno pogoršalo moju nevolju bilo je tragično otkriće da je moj dečko preminuo zbog predoziranja drogom. Najmučniji aspekt ove situacije bio je unutarnji nemir koji je izazvala, navodeći me da preispitujem vlastite postupke i da me obuzme strah. Kao osobi koja pridaje veliki značaj astrologiji, bila mi je nepodnošljiva pomisao na odgovornost za ovakav tragičan ishod. Emocionalna težina ovog iskustva ostavila je trajan utjecaj na mene, nalik neizbrisivoj rani koja nikada neće izblijediti iz sjećanja. U cijeloj ovoj muci uz mene je stajala moja obitelj, kako kažu, poznavajući te bolje od svih, pružajući mi nepokolebljivu podršku u ovom teškom trenutku, kako je Deni svojedobno ispričao za “Espreso”.

Nakon Denijevog izlaska iz zatvora, slučajan susret s Editom rezultirao je trenutačnom vezom, kako javljaju pouzdani izvori.

Onog trenutka kada su se susreli tijekom snimanja glazbene suradnje, odmah je nastala međusobna povezanost. Samo kratko vrijeme kasnije krenuli su na romantično putovanje, a posljednjih mjesec i pol uronjeni su u radosnu vezu punu ljubavi. Edita je odigrala ključnu ulogu u pomaganju Deniju da prevlada depresiju i ponovno otkrije želju za životom. Osim toga, Edita je usmjerila Denija natrag u njihove profesionalne napore, a očito je da je ta veza imala pozitivan utjecaj na obje osobe. Unatoč relativno kratkom poznanstvu, već su počeli praviti značajne planove za svoju zajedničku budućnost, piše “Nova” publikacija.

Nažalost, romansi je na kraju došao kraj. U iskrenom razgovoru za “Blic” Aradinovićeva je otkrila da je ranije bila u vezi s kolegom. Međutim, odlučila je ne otkriti njihov identitet.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments