HomeNOVOSTIREGIONHRVATSKI REPORTER HIT NA MREŽAMA ZBOG UKLJUČENJA IZ IZRAELA: "Krije" se od...

HRVATSKI REPORTER HIT NA MREŽAMA ZBOG UKLJUČENJA IZ IZRAELA: “Krije” se od bombe, a iza njega 2 žene pored kola tapkaju u telefon

Hrvatski novinar i televizijski voditelj Petar Vlahov uključio se u sredu uveče u dnevnik iz Tel Aviva, ali je momentalno postao predmet šale na društvenim mrežama.

Vlahov je sa šlemom na glavi izveštavao za HRT gotovo ležeći na podu, odajući pozu nekoga po kome padaju bombe, ali iza njega su dve žene opušteno stajale pored automobila.

borrissey on X: “naš junački reporter u borbi za goli život https://t.co/DpeSr5F5oW” / X (twitter.com)

– Nosio je otkopčani zeleni šlem i nije nosio pancirku dok ostali reporteri u Izraelu nose plavu pancirku s natpisom PRESS i plavi šlem jer novinari u ratnim zonama moraju biti označeni. Nije poznato otkud Vlahovu šlem zelene boje – navodi Jutarnji.

Tokom uključenja u Dnevnik je rekao da je malo pre toga svedočio raketnom napadu Hamasa i da su on i svi drugi videli nekoliko raketa pa su morali da izađu iz automobila.

Jahač Apokalipse on X: “Petar Vlahov neodoljivo podsjeća na Smucala iz Letećih medvjedića! https://t.co/poz4ISPU2s” / X (twitter.com)

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments