HomeNOVOSTIREGIONHTELI SU DA JE HAPSE NA KOSOVU! Slađa Delibašić doživela pakao, digla...

HTELI SU DA JE HAPSE NA KOSOVU! Slađa Delibašić doživela pakao, digla veliku FRKU – “Na granici su nas izvukli iz kola!”

Tijekom posjeta Kosovu Slađa Delibašić u društvu brata doživjela je neugodnost. Cilj njihovog posjeta bio je odavanje počasti na majčinom grobu i posjet rodbini.

Tijekom devedesetih godina Slađa Delibašić bila je istaknuta osoba estrade. No, njezino djetinjstvo zasjenila je prerana smrt majke Mirjane Delibašić (rođ. Marković) kada je mlada plesačica imala samo deset godina. Mirjana je sahranjena u Kosovskoj Mitrovici, gdje je nekada živjela obitelj Delibašić.

Prema njezinim riječima, Albanci su uništili spomen obilježje njezine majke i od tada ga ne može obnoviti. Prije dva tjedna izbila je polemika kada je pjevačici i njezinom bratu zabranjen nastavak putovanja.

Slađa se prisjetila: “Prije petnaest dana smo i moj brat Srđan i ja bili prisutni na mjestu. Kada smo stigli na granicu, službenici su nas uputili da napustimo vozilo. Nakon toga smo otišli do majčinog posljednjeg počivališta, nakon čega sam ja nastup u lokalnom klubu, a prilikom susreta poručili su Srđanu: ‘Ne možeš dalje, moraš se vratiti’. Uzvratio je: ‘Tko si ti da mi govoriš da se vratim?!’ Službenici su odgovorili: “Ako namjeravate stvarati probleme, onda idite dolje. Vaša obitelj i drugi vas čekaju.” Tako se u Beograd vratio autobusom.

Pjevačica je u prethodnom intervjuu otkrila da je, unatoč vlastitoj nekretnini, odlučila živjeti kao podstanar. “Trenutno posjedujem tri kuće, ali nisam htjela ometati svoju djecu. Odrasla su i imaju svoje samostalne živote. Budući da sam dvostruki Škorpion, sklona sam biti pedantna i zahtjevna oko sitnih detalja – neurednosti, nesmještenog stvari, i tako dalje. Shvatio sam da je to samo moja priroda. Pa sam im rekao, ‘Imate svoje kuće i svoje živote. Živjet ću kao podstanar, i to je konačno.’ Bila je to odluka koja je imala smisla”, rekla je u intervjuu za “Premijeru.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments