HomeUncategorizedKosovo preuzima Radoičiću vilu, objavljeno šta će biti s njom

Kosovo preuzima Radoičiću vilu, objavljeno šta će biti s njom

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja izjavio je da planira da vilu Milana Radoičića, koja se nalazi na jezeru Gazivode, pretvori u stanicu za jedinicu kosovske policije sa čamcima.

Svećlja je rekao da je Radoičić vilu sagradio na zemljištu Agencije za šumarstvo Kosova i istakao da razgovara sa ministrom poljoprivrede kako bi ta imovina bila prenesena na Ministrstvo unutrašnjih poslova Kosova, prenosi Kossev.

“Hoćemo da je koristi kosovska policija kao stanicu za jedinicu sa čamcima u Graničnom odjeljenju”, rekao je Svećlja na konferenciji za štampu u južnom dijelu Kosovske Mitrovice.

Prema zvaničnim podacima kosovske policije i izjavama iz Beograda, u sukobu u Banjskoj su, pored jednog pripadnika kosovske policije, ubijena trojica naoružanih Srba sa Kosova.

Kosovski ministar je kazao da se operacija kosovske policije nastavlja i da se vrše pretrage terena, ali da izvještaji obavještajnih službi ukazuju na više poginulih.

“Informacije govore o više, ali čim budemo imali dokaze, mi ćemo ih objaviti”, rekao je Svećlja.

Podsjetimo, nekadašnji potpredsjednik Milan Radoičić preuzeo je odgovornost za napad na kosovske policajce koji je počinjen proteklog vikenda.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments