HomeUncategorizedNIKAD NISAM TAKO NEŠTO IZJAVILA: Aleksandra Prijović se ponovo oglasila - "Ja...

NIKAD NISAM TAKO NEŠTO IZJAVILA: Aleksandra Prijović se ponovo oglasila – “Ja se deklarišem kao Srpkinja!”

Pevačica se ponovo oglasila povodom izjave da bi “obrisala ono srpska pevačica” iz tekstova o njoj

Aleksandra Prijović rekla da je Srpkinja

Pevačica Aleksandra Prijović, koja poslednjih nedelja pravi pometnju rasprodatim koncertima u Beogradu i Zagrebu, našla se na udaru javnosti na društvenim mrežama, nakon što je u intervjuu hrvatskim medijima rekla da bi iz tekstova o njoj “izbacila ono srpska pevačica”.

Prijovićka se ubrzo oglasila na društvenim mrežama i napisala da je “izjava koju je dala potpuno izvučena iz konteksta”, a sada i da se oduvek deklarisala kao Srpkinja.

“Naravno da se deklarišem kao Srpkinja, samim tim sam srpska pevačica. Nikada nisam ništa drugačije izjavila osim da sam Srpkinja koja je odrasla u Hrvatskoj”, rekla je pevačica za Informer.

 

Pre nekoliko dana, Aleksandra je u intervjuu hrvatskim medijima rekla:

“Vaspitana sam da mi, u koju god državu odem, bude najbitnije kakav je neko čovek. Svaka država za mene je posebna. U Bosni volim da slušam sevdah, kad sam u Hrvatskoj uživam da pustim Olivera Dragojevića, posebno dok se vozim pored mora. U Zagrebu imam omiljeni restoran. S obzirom da se sve ovo događa u Hrvatskoj, moram priznati da nekako… Ja sam ipak odrasla ovde. Mislim da su ljudi koji su upoznati s time – jako ponosni na mene. Pogotovo oni što su išli sa mnom u školu i družili se. Kad negde pročitam ‘srpska pevačica’… Ja nisam samo to, svačija sam. Ne volim reći da sam bilo čija, ali sam pevačica svih i volim sve. Ne želim da me iko prisvaja i govori ‘samo naša’. Gde god dođem, publika me super dočeka i osećam se kao da sam odrastala u svakoj od tih država”, što su joj brojni pratioci zamerili.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments