HomeNOVOSTIOBJAVLJENE FOTOGRAFIJE NESTALIH SRBA U GRČKOJ! Oglasila se i porodica, otkrila kada...

OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE NESTALIH SRBA U GRČKOJ! Oglasila se i porodica, otkrila kada su se POSLEDNJI put čuli! (FOTO)

Društvenim mrežama širi se apel za pomoć zbog nestalog bračnog para iz Srbije sa dve ćerke u Grčkoj. Bračni par je sa dve ćerke u nedelju krenuo na ostrvo Tasos, ali im se gubi svaki trag otkad su ušli u Grčku, a sada se oglasilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije koje je navelo da zasad nema prijavu o nestaloj porodici.

Nestali su Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković koji su sa dve ćerke krenuli na Tasos u Grčkoj. Telefoni su im ugašeni, a objavljene su i fotografije nestalih Srba.

Potom se oglasila žena koja tvrdi da je sestra nestalog Aleksandra i ona je rekla da je on na dan nestanka imao sivu majicu i crne farmerke, dok je njegova supruga navodno nosila zelenu majicu i haljinu. Prema njenim rečima, poslednji put su se javili 6. avgusta u 22.30 sa Preševaa, a Granicu su navodno prešli u 00.30.

“Molimo da se uključe i turističke agencije i da provere u svojim bazama da li imaju putnike pod ovih imenima. Na taj način ćemo saznati ime hotela u kojem su odseli, kontaktirati vlasnike i lako saznati da li su stigli. Mi verujemo da samo nisu stigli da se jave. PS. Postoji mogućnost da se Aleksandar preziva Joksimović, a ne Joksić, jer smo dobili dva apela sa različitim prezimenima”, stoji na “Fejsbuk” stranici “Live from Greece”.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments