HomeMAGAZINOD STARE KUĆE NAPRAVILA LUKSUZNU NEKRETNINU! Milica Pavlović pokazala kako sada izgleda...

OD STARE KUĆE NAPRAVILA LUKSUZNU NEKRETNINU! Milica Pavlović pokazala kako sada izgleda njena kuća u Bunibrodu (FOTO)

Milica Pavlović poznata je i po tome što vrlo poštuje i voli svoje korene i mesto odakle je potekla. Malo selo u blizini Leskovca, Donji Bunibrod je za Milicu izuzetno važno jer je tu sa svojim bakom i dekom odrasla i napravila prve korake u svetu muzike.

Nakon što su joj baka i deka preminuli, pevačica je odlučila da svoju kuću u selu na jugu ne zapostavi i zaboravi, pa je rešila da i pored svih obaveza koje ima zbog posla kojim se bavi, putovanjima, nastupima, organizaciji za solistički koncert koji je očekuje krajem ove godine uspe i da svoju malu kuću na kraj sela potpuno renovira.
Pevačica je nedavno otkrila da će se nakon odmora uputiti u svoje rodno mesto gde će otići kako bi videla kako izgleda njena kapija i kuća nakon renoviranja, što je i uradila čim se vratila iz Hrvatske gde je odmarala.

Milica je sada na svom Instagram profilu objavila sliku iz Donjeg Bunibroda i pokazala kako sada izgleda njena kuća u odnosu na to kako je izgledala pre nekoliko godina.

– Moja kapijica, moja mala kućica na kraju sela. Svuda pođi kući dođi. – napisala je Pavlovićeva.

Milica Pavlović
Podsetimo, Milica Pavlović 23.12.2023. održaće veliki solistički koncert u najvećoj hali na Balkanu, Štark Areni u Beogradu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments