HomeNOVOSTIREDOVNO KUPUJEM KOD KINEZA, IMAM STVARI I OD 100 DINARA: Aleksandra Prijović...

REDOVNO KUPUJEM KOD KINEZA, IMAM STVARI I OD 100 DINARA: Aleksandra Prijović priznala – Bolje mi je tamo, nego u Dioru!

Iako je Aleksandra Prijović danas jedna od najtraženijih pevačica i ima para da sebi i svojima priušti sve što želi, a nedavno je rasprodala Arenu i zakazala drugi koncert, priznaje da najviše voli da kupuje kod Kineza.

Aleksandra nije kao većina njenih koleginica koje robuju modnim trendovima i pate od skupih stvari i luksuznog života, već vodi skromniji život.

“Kada sam bila dete, uvek sam kupovala ono što sam u tom trenutku sebi mogla da priuštim. Volim što danas mogu sve sama sebi da kupim i da sebi priuštim i neke stvari koje su možda i skuplje. I to niko ne može da mi prebaci. Imam stvari i od 100 dinara. Evo, priznaću sad nešto, ali najiskrenije. To znaju moji prijatelji – moje omiljene radnje su kineske. To moram da kažem”, izjavila je Aleksandra za Kurir, pa dodala: “Pored svega što kupim i skuplje i jeftinije od stvari, ostala mi je posebna emocija kada su Kinezi u pitanju (smeh)”.

Mnoge će ovo njeno priznanje da ide u šoping kod Kineza iznenaditi, a objasnila je zbog čega uvek rado odlazi tamo.

“Kada sam bila mala i pošto su mi roditelji bili razvedeni, uvek sam išla kod bake i deke, ali i kod tate, i uvek smo se nalazili na granici. I kada su deka i baka dolazili po mene, uvek smo u ‘jugu’ pričali šta ćemo kupiti kod Kineza. Meni je to nekako ostalo od detinjstva i sad kad uđem u kinesku radnju, ne znam gde pre da gledam”, iskrena je Aleksandra.

“Odem i tri sata ne mogu da izađem iz radnje. To je neki osećaj… Bolje mi je kod Kineza, nego u ‘Dioru’! Brže izađem. Poslednje što sam kupila je neki kostim za Akija, koji sam znala da ću tamo da nađem. Tamo sve ima”, naglasila je pevačica kada su je pitali da li zaista odlazi kod Kineza u blok 70.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments