HomeNOVOSTISILOVAO 6 ŽENA NAKON ŠTO IH JE ZAKLJUČAO U FRIZERSKI SALON! Jeziva...

SILOVAO 6 ŽENA NAKON ŠTO IH JE ZAKLJUČAO U FRIZERSKI SALON! Jeziva svedočenja inspektora: Imao je snošaj DOK SMO GA PRIVODILI!

Umirovljeni policajac Žarko Popovič tijekom svoje je karijere svjedočio stravičnim scenama nasilja koje bi bilo nezamislivo iu najuvrćenijoj mašti.

Neka od tih iskustava prenio je na Pulsu Srbije

– U praksi sam imao određeni broj slučajeva silovanja u kojima je silovana maloljetnica pod utjecajem alkohola, ali je riječ o djevojci iste dobi. I sve to u nekoliko pokušaja. Imamo dječaka od 14 godina koji je fizički jak i ima nekontroliran seksualni nagon prema ženama. Ušao je u frizerski salon, zaključao salon i silovao šest žena. Višestruki povratnik, uhićen je kao maloljetnik, ali kada je napunio 14 godina osuđen je na 10 godina zatvora zbog silovanja u Valjevu. Jednom, kad smo ga uhvatili na obradi 29. studenoga, poseksao se u autu. Bolest je bila toliko teška da se nije mogao kontrolirati. Bilo je to lice koje je trebalo ozbiljno analizirati, rekao je umirovljeni policajac.


On vjeruje da bi žene trebale nositi elektrošoker ili biber sprej kao oblik prevencije i razmisliti o korištenju vatrenog oružja ako imaju dozvolu:

Sada to mogu i žene. Ako ima dozvolu, može nositi oružje i ima apsolutnu ovlast za njegovu uporabu. Najbolje je trčati na javnim mjestima. Ako upoznate tipa u klubu, ne morate odmah ići u njegov stan na kavu. Mnogi slučajevi silovanja događaju se na toj osnovi i nažalost to ne možemo dokazati

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments