HomeHRONIKASIMBOL MOĆI JOVANE JEREMIĆ BACIO SENKU NA EMISIJU! Ovaj komad naterao je...

SIMBOL MOĆI JOVANE JEREMIĆ BACIO SENKU NA EMISIJU! Ovaj komad naterao je gledaoce da ne skidaju pogled sa njenih grudi (FOTO)

Počela je emisija “Novo vikend jutro”, a voditeljka Jovana Jeremić ponovo je izazvala veliku pažnju svojim stajlingom. Jovana se ovog jutra pojavila u teget plišanoj haljini, a svi su gledali u njen dekolte.

Naime, Jovana je ovog jutra na sebi imala zanimljivu ogrlicu u obliku škorpije, koja je napravljena od belog i žutog zlata. Opšte je poznato da je popularna voditeljka Škorpija u horoskopu i ovo često ističe u emisijama, te ne čudi što se odlučila za ovu simboliku.
ŽENE ŠKORPIJE

Žene rođene u znaku Škorpije su često smatrane najvećim zavodnicama zodijaka. One su prirodne plavuše, negovane i otmene, koketne i svesne sebe i svog “uticaja” na okolinu. Iako na prvi pogled mogu delovati ravnodušno pa čak i “hladno”, u svojoj unutrašnjosti se odlikuju velikom temperamentnošću, skrivenim željama i senzibilnošću.

Žene Škorpije su vrlo osetljive i emotivne. One su vrlo sposobne da se dobro kontrolišu, i ne vole da se svađaju i ulaze u raspravljanja jer pre svega smatraju da su ona potpuno nepotrebna i da predstavljaju uzaludno trošenje energije1. U svojim shvatanjima međuljudskih odnosa, žena Škorpija je vrlo neobjektivna, i odlikuje se velikom svojeglavošću i potrebom da uvek i bez izuzetka ona bude ta koja je u pravu. Ženske osobe rođene u znaku Škorpije, mogu u određenim situacijama da budu veoma požrtvovane i saosećajne.

Omiljeni odevni predmeti žena Škorpija su firmirana garderoba, elegantne večernje haljine od čipke, kvalitetne brendirane torbe i cipele. Omiljene boje žena škorpija su bordo, teget, crna, crvena, “trula višnja” i tamno ljubičasta. Omiljeni nakit žena škorpija je srebro, crveno zlato i kristali.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments