HomeNOVOSTIBIHŠTA SE DEŠAVA SA OPOZICIJOM U RS-u: Najpopularniji opozicionar u RS-u otkriva...

ŠTA SE DEŠAVA SA OPOZICIJOM U RS-u: Najpopularniji opozicionar u RS-u otkriva zašto ga neće biti na skupu u Višegradu…(VIDEO)

Organizatori večerašnjeg skupa su odlučili da im je Vukanović višak.

U Višegradu se večeras održava skup opozicionih stranaka iz RS-a. Među najavljenim govornicima su i predsjednici tri najjače opozicione stranke u RS-u, Mirko Šarović iz SDS-a, Branislav Borenović iz PDP-a i Nenad Nešić iz DNS-a

Ono što upada u oči je da među govornicima nema političara koji je pobrao najviše aplauza na nedavnom opozicionom skupu u Banjoj Luci Nebojše Vukanovića. Iako spada među, trenutno, najpopularnije političare u RS-u, ali i u cijeloj BiH, organizatori večerašnjeg skupa su odlučili da im je Vukanović višak.

U videu kojeg je objavio na svojoj stranici, Vukanović pojašnjava zašto se neće pojaviti u Višegradu.

– Organizatori skupa me nisu pozvali. Oni su tako odlučili, mada sma ja posjetio Višegrad više puta u toku izborne kampanje, nego neki drugi političari u proteklih 20 godina. Međutim, ja nisam sujetan. Ne smeta mi što me nisu pozvali. Red je da i ja jedan petak provedem kod kuće, kazao je Vukanović u videu.

U ovoj izjavi govorio je i o ostavci sada već bivšeg gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića, o odjecima skupa u Banjoj Luci i drugim akteuelnim temama.

SB

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments