HomeHRONIKATRENER KOG JE SRAMOTA ŠTO JE SRBIN DOBIO ŽESTOK UDARAC U GLAVU!...

TRENER KOG JE SRAMOTA ŠTO JE SRBIN DOBIO ŽESTOK UDARAC U GLAVU! Navijači ga pogodili TVRDIM predmetom – svi bruje o ovom INCIDENTU

Tijekom utakmice između Boteva i CSKA Sofije, Nestor El Maestro, trener koji se srami svog srpskog podrijetla, zadobio je teške ozljede udarcem čvrstog projektila u glavu.

Nakon udara Nestor je pao na tlo. Nakon toga ispričao je osjećaje koje je doživio i dao objašnjenje incidenta.

Tijekom naše proslave, neki predmet je došao u kontakt sa mnom, uzrokujući određeni stupanj nelagode. Ipak, ozljeda nije teška i dobro se oporavljam.

Nestor, izvorno poznat kao Nikola Jevtić, rođen je u Beogradu 1983. Otac ga je u mladosti upoznao s nogometom i često ga je vodio na utakmice Crvene zvezde. Unatoč njegovoj strasti prema sportu, kada je Nestor napunio osam godina, njegova se obitelj preselila u Englesku.

U dobi od 16 godina donio je odluku promijeniti i ime i prezime zbog osjećaja srama zbog svog nasljeđa.

Tijekom intervjua za “The Guardian” Nestor je izrazio želju da izbaci “ić” iz svog prezimena. Budući da je proveo dugi niz godina u Engleskoj, više se osjećao britanskim građaninom i bilo mu je neugodno povezivati ​​ga sa Srbijom, koja je tada u svijetu bila prepoznata kao agresor. Govorio je io suđenju Slobodanu Miloševiću, tiraninu čije prezime završava slično kao i njegovo, za ratne zločine.

U početku je promijenio svoje ime u John Smith. Kasnije je vratio svoje ime na Nestor i dodao mu “El Maestro” jer mu se dopadalo.

“Trener je tada izjavio: ‘Sada nosim titulu El Maestro dulje nego što sam bio poznat kao Jevtić. S vremenom sam se navikao na taj novi identitet.’

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments