HomeNOVOSTIREGIONZA SVADBU 80.000 EVRA I ZA POKLON JOŠ 30.000! Za prvo gej...

ZA SVADBU 80.000 EVRA I ZA POKLON JOŠ 30.000! Za prvo gej venčanje iskeširano brdo love – “Matora nije pitala za cenu!”

Svadbeno slavlje Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović održano je na živopisnom otoku Sveti Stefan, ispunjenom raskoši i ekstravagancijom na svakom koraku.

11. srpnja Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora vjenčale su se na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Vjenčanje je održano u raskošnoj vili vrijednoj približno tri milijuna eura. Nakon izlaska iz Zadruge, odlučili su se na bračnu zajednicu, čime su označili značajnu prekretnicu kao prvi javno priznati istospolni brak.

Anita je izgledala fantastično u svojoj prekrasnoj vjenčanici dok je prigrlila svoj novi identitet Anita Tomić, uzevši Jovanino prezime. Svadbeno slavlje bilo je veličanstveno, uz bezbroj gostiju, a veselje se nastavilo do kasno u noć. Internetske platforme su vrvjele od žučnih rasprava, no Jovana je dvojbama brzo prekinula iznijevši konkretne dokaze o autentičnosti braka, odbacivši brojne tvrdnje da je bio lažan.

Kako izvještava lokalni tisak, Matora je izdašno priložila oko 80.000 eura za troškove vjenčanja. Dodatno, napravila je sve od sebe pripremivši jedinstven i vrijedan dar vrijedan više od 30.000 eura posebno za Anitu.

Tijekom vjenčanja Anite i Matore jedan od uzvanika otkrio je da se par odlučio za raskošnu rezidenciju u vlasništvu uglednog poduzetnika. Cijena jedne noći u ovoj rezidenciji iznosi 1.000 eura. Naime, imanje je okruženo visokim zidovima, čineći ga nepropusnim za neovlašteni pristup – atribut koji je imao veliku važnost za mladence. Na dan vjenčanja Matora je počela piti od jutra, dok se Anita prepustila izdacima po raznim kozmetičkim salonima.

Prema pisanju domaćih medija, Jovana je za Anitu kupila izuzetno raskošan poklon, a s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će joj ga moći pokloniti. Ovaj poklon je prilično ekstravagantan, jer je Jovana na njegovu nabavku potrošila više od 30.000 eura. Vidljivo je da Matora ne štedi kada je riječ o iskazivanju ljubavi, jer se pobrinula i za najskuplja pića i catering za ceremoniju. Nadalje, Anita je odabrala vjenčanicu koja je iznimno skupa, no Matoru nije pitala za cijenu. Jedino što joj je uistinu važno jest Anitino zadovoljstvo.

Svadbi je prisustvovalo mnoštvo učesnika Zadruge u Beogradu, koji su došli isključivo za Matorin poseban dan, jer je njena mreža prijatelja razgranata.

Obje osobe su imale snažnu želju stvoriti toplo i gostoljubivo okruženje za svoje najbliže prijatelje. Osim toga, pozvali su i brojne bivše Zadrugare, s kojima su se ranije družili. Među njima su bili Sandra Rešić, Stefan Karić, Nenad Aleksić Ša sa suprugom Vanjom, Mikica Bojanić, Erimna Pašović, Tijana Ajfon i drugi. Par je želio biti okružen voljenima dok su izmjenjivali zavjete na promjenu života i predani vječnoj ljubavi. Matora je marljivo vodila računa o svakom detalju, uključujući smještaj, osvježenje i zabavu, a pritom se pobrinula da njihova odjeća bude posebno vrijedna pažnje.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments