HomeHRONIKAAleksa Milojević tvrdio da je imao “prekid svijesti”: Mladić priznao ubistvo oca,...

Aleksa Milojević tvrdio da je imao “prekid svijesti”: Mladić priznao ubistvo oca, djeda i bake

Aleksa Milojević je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru otvoreno priznao ubistvo oca, dede i bake, pripisujući svoje postupke trenutnom gubitku svesti.

Kako je saopšteno iz VJT Zaječar, radi se o krivičnom delu krivičnog dela teško ubistvo. Tijekom saslušanja, osumnjičenik je tvrdio da se ne sjeća stvarnog događaja, navodeći kao razlog “prekid svijesti”. Rešenjem Višeg suda u Zaječaru, osumnjičenom je određen pritvor.

Mladić, star 22 godine, kako javlja Blic, trebao bi biti podvrgnut psihijatrijskom vještačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

U obiteljskoj kući u Knjaževcu 6. lipnja Aleksa Milojević osumnjičen je za ubojstvo oca Predraga, djeda Miloša i bake Sarajevke, navodno lovačkim karabinom.

Prema pisanju Blica, Milojevića je ispred Tužilaštva dočekala majka shrvana emocijama dok je uplakana izgovarala riječi ohrabrenja i iskazivala mu bezuvjetnu ljubav.

Dedinom lovačkom puškom Aleksa Milojević, 22, izveo je trostruko ubistvo u Knjaževcu.

Rodbina je izjavila da se M. M. lovom počeo baviti nakon što je od oca Đoke iz Jakovca naslijedio lovačku pušku.

Prema riječima člana obitelji, Đoka, koji je nekada bio lovac, nakon što je odlučio prestati s lovom, pušku je prenio na sina. Što se M.M. tiče, nejasno je da li je posjedovao samo tu pušku ili je nabavio još neke. Nažalost, nemam tu informaciju. S druge strane, mogu potvrditi da se Aleksin otac nije bavio lovom.

U Knjaževcu se u četvrtak poslijepodne dogodio tragični zločin jer je Aleksa Milojević (22) navodno iz lovačke puške usmrtio oca P. M. (60), baku S. M. (83) i djeda M. M. (81).

Nakon trostrukog ubojstva, Mladića su uhitile vlasti. Prema izvješćima, tvrdio je da je počinio čin ubojstva članova svoje obitelji iz osjećaja empatije. Očevo beživotno tijelo pronađeno je u hodniku, dok su baka i djed tragičnu sudbinu dočekali dok su mirno gledali televiziju u dnevnoj sobi.

Nakon privođenja i stavljanja lisica na ruke, mladić je navodno priznao, navodeći da je dotične osobe lišio života zbog nemogućnosti daljnje skrbi o njima.

Prema riječima Knjaževčana, Aleksina obitelj suočavala se s brojnim zdravstvenim i ljubavnim izazovima. Otac mu je bio bolestan, djed se slabo kretao, a baka se borila sa srčanim problemima. Osim toga, Aleksini roditelji su se razveli, što je zaoštrilo odnose između njegove majke i bake i djeda po ocu. Nakon rastave, Aleksa je odlučio živjeti s ocem, bakom i djedom.

Jedan od susjeda izrazio je nevjericu i šok zbog tragičnog raspleta događaja, prisjetivši se kako obitelj koja je naizgled obična sada ima jednog člana sa smrtonosnom prostrijelnom ranom. Teško im je shvatiti situaciju s obzirom na to da je ova jedinka nekada bila ništa više od kilograma mesa.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments