HomeNOVOSTIKonobar koji je oduševio regiju: Odrastao sam u skromnim uvjetima, zaposlio sam...

Konobar koji je oduševio regiju: Odrastao sam u skromnim uvjetima, zaposlio sam se da pomognem baki

Regiju je oduševilo kada je bloger o putovanju Kristijan Iličić podijelio video konobara Dušana Đorđevića kako pokazuje svoje iznimne vještine u hotelu Nais u Nišu. Dušan sa svoje 23 godine živi pod motom “osmijeh”, o čemu je govorio u intervjuu za Index.hr dajući uvid u svoj život.

Dušan, suosjećajni pojedinac, za Index je ispričao kako je već četiri godine zaposlen kao konobar, točnije u hotelu Nais zadnja dva mjeseca. Odrastao u skromnim okolnostima, Dušan je iskazivao ogromnu zahvalnost svojoj baki kod koje je živio nakon smrti majke. U želji da joj olakša teret, krenuo je na svoj put kao konobar, nastojeći pružiti pomoć i podršku.

“Nakon iskustva stečenog u manjim restoranima, ukazala mi se šansa za nastavak karijere u ugostiteljstvu. Rado sam prihvatio ponudu Hotela Nais, iako je to nova sredina za mene. Srećom, kolege su mi bili podrška i pomažući mi da se snađem u ovom novom poglavlju mog profesionalnog puta”, dijeli za Index.hr.

Kada su ga upitali o izvoru njegovog optimističnog pristupa poslu, odgovorio je: “Dosljedno sve gledam kroz pozitivnu leću, čak i kada je u pitanju moj posao. Usvajanje osmijeha kao mog mota bilo je ključno u oblikovanju ovog načina razmišljanja. Došao sam da shvatimo da naša percepcija određuje kvalitetu naših života. Ako se neprestano žalimo i ostajemo nezadovoljni, naša će cjelokupna egzistencija odražavati tu negativnost. Znači li to da je sve turobno?

Unutar područja ugostiteljstva, njegovo zadovoljstvo leži u druženju s pojedincima i stvaranju novih veza. Međutim, otvoreno priznaje svoj prezir prema činu služenja.

Za svadbenim stolom hotel je odao priznanje i cijenio nazočnost travel blogera Kristijana Iličića.

Izražavajući ljubav prema svom poslu, objašnjava da mu pruža priliku da upozna pojedince čiji rad cijeni i cijeni. Izražava zahvalnost Kristijanu na svemu što je učinio i odaje mu priznanje za poštovanje koje je dobio od ekipe.

Također, hotel u kojem je zaposlen prepoznao je njegova postignuća i dodijelio mu zasluženu nagradu.

Izrazio je zahvalnost upravi Hotela Nais što su prepoznali njegov potencijal i nagradili ga, priznajući da su u njemu vidjeli nešto u što vrijedi ulagati.

Uz to, ima iskrenu poruku za svoje kolege konobare: “Želim naglasiti važnost nošenja osmijeha u našoj profesiji; oni su svjesni svih drugih aspekata.

Predstavljamo vam divan susret koji je doživio hrvatski travel bloger Kristijan Iličić kada ga je u Nišu poslužio veseli konobar.

Iličić se oglasio na društvenim mrežama i izrazio divljenje konobaru iz Niša, pozivajući hotel Nais da prepozna njegovu izuzetnu uslugu. Iličić je uz video koji dočarava impresivno pjevanje i plesanje konobara dok je pratio Kristijana i društvo, napisao: “Ovaj niški konobar svakako treba dobiti zasluženu povišicu!” Iličić je u komentarima dodatno pohvalio konobara, opisavši ga kao izuzetnu osobu zarazne osobnosti.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments