HomeUncategorizedBIVŠI FUDBALER ZVEZDE I NJEGOVI SAUČESNICI OSTAJU IZA REŠETAKA! Oglasilo se tužilaštvo,...

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE I NJEGOVI SAUČESNICI OSTAJU IZA REŠETAKA! Oglasilo se tužilaštvo, evo kako su se branili!

Javno tužilašto za organizovani kriminal u Beogradu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Živka Bakića, Aleksandra Matića, Nemanja Predojevića, Stefana Šaranca, Miodraga Stošića, Saše Momčilovića, koji je u bekstvu, Saše Stisavljevića kao i više NN lica zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet droge.

Osumnjičeni su se, kako Kurir saznaje, branili ćutanjem, a Javno tužilaštvo za organizovani kriminal je predložilo sudiji za prethodni postupak da se u odnosu na sva lica odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i ponavljanja dela. Bakić, prema nezvaničnim ifnormacijama ima dvojno državljanstvo Srpsko i Bosansko.

Podsetimo, juče je policija u saradnji sa Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsila šestočlanu kriminalnu grupu, na čelu sa Živkom Bakićem. Sumnja se da su oni u periodu od 2020. do 2021. godine prekookeanskim brodovima iz Ekvadora dopremili do luke u Solunu 324 kilograma kokaina.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments