HomeUncategorizedSVI BRUJE DA SE UDAJE MARIJA KARAN, OGLASIO SE MARKO! Evo šta...

SVI BRUJE DA SE UDAJE MARIJA KARAN, OGLASIO SE MARKO! Evo šta kaže sin crnogorskog političara na priče o VERIDBI!

Kao bomba odjeknula je vest da se glumica Marija Karan navodno udaje za Marka Gvozdenovića, sina crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, kao i da ju je on verio. Prosidba se navodno odigrala nedavno u Crnoj Gori gde je par bio na odmoru, međutim sada je usledio obrt!

Marko Gvozdenović je u izjavi za medije demantovao ove navode – “Ova informacija nije tačna. Nemam apsolutno nikakve veze s Marijom Karan. Nejasno je zašto to neko plasira. To su iz nepoznatog razloga zlonamerne i netačne informacije. Ja nemam nikakvu komunikaciju sa osobom sa kojom me povezuju”, rekao je Gvozdenović.

Marko je sin jednog od najkontroverznijih crnogorskih političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije “Iron Investments and Advisory”.

Kao i Marija ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije, preneo je “Story”.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments