HomeZANIMLJIVOSTIČOLA PAZARIO NEKRETNINU U PULI! Luksuzni kompleks na brdu, od CENE kvadrata...

ČOLA PAZARIO NEKRETNINU U PULI! Luksuzni kompleks na brdu, od CENE kvadrata boli glava: Stan ide i za preko pola miliona

Zdravko Čolić navodno je dobio prebivalište u Puli. Luksuzna nekretnina nalazi se u kompleksu smještenom na brežuljku s pogledom na marinu.

Živi uz suprugu i kćeri, Zdravka Čolića stanuje u obiteljskoj vili na Košutnjaku. U prošlosti je Čolićina kći Una dijelila obilazak raskošne nastambe, ograđene zidovima za dodatnu privatnost. Kao jedan od najprosperitetnijih pjevača na ovim prostorima, šuška se da je Čolić u fazi stjecanja dodatnog prebivališta na obali.

Mediji su iz sumnjivih izvora objavili da je navodno kupio rezidenciju u Puli. Prema njezinom iskazu, stan se nalazi u Marini Veruda, jednoj od novoizgrađenih raskošnih i zadivljujućih naselja na rubu marine i Pješčane Uvale.

Na brdu iznad marine nalazi se pet visokih zgrada s kojih se čak i s nižih katova pruža prekrasan pogled na zaljev, hotel, Verudu Porat, Verudelu, Pješčanu Uvalu i Fratarski otok. Riječ je o jednom od najskupljih i najekspanzivnijih stambenih projekata u Puli u posljednje vrijeme, a planira se izgraditi oko 150 stanova koji će biti raspoređeni u pet zgrada. Trenutno je projekt još uvijek u preliminarnoj fazi razvoja.

Cijena stanova koji se nalaze unutar ovih objekata je otprilike 5.500 eura po kvadratnom metru. Uzimajući u obzir postojanje prostranih stambenih prostorija, veličine preko 100 četvornih metara, s pozamašnim balkonima s kojih se pruža prekrasan pogled na more i okolicu, konačna svota u određenim slučajevima može premašiti pola milijuna eura. Nagađalo se da je Čolić ovu nekretninu kupio nakon nedavnog nastupa u pulskoj Areni, koji je održan prije otprilike mjesec dana.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments