HomeSPORTNI SEKUND NIJE RAZMISLIO! Luka Dončić ne krije da NE VOLI novinare,...

NI SEKUND NIJE RAZMISLIO! Luka Dončić ne krije da NE VOLI novinare, evo šta im je poručio! (VIDEO)

Luka Dončić ne krije da ne voli novinare i ističe da mu nisu nedostajali.

Nova sezona NBA lige počinje za 25 dana i to znači da su se i najveće zvezde počele ozbiljnije da treniraju, pa je tako i slovenački košarkaš Luka Dončić morao da “izađe pred medije”, prvi put nakon očajnog završetka prethodne takmičarske godine u Dalasu. Iako je Dončić beležio najbolje brojke u karijeri, Dalas je igrao užasno i na kraju je ostao i bez mesta u plej-ofu, pa se tako dugo pričalo i da će doći do rastanka dve strane.

To se nije dogodilo i Dončić je zato morao da razgovara sa novinarima koji su ga najviše kritikovali tokom prethodne sezone, a zanimljivo je da čak više i ne krije da postoji animozitet. Tako je iskreno odgovorio i na pitanje jednog od reportera: “Da li smo ti nedostajali?”.

“Ne…”, kazao je Dončić uz namršten izraz lica, dok mu ni novinar nije ostao dužan: “Takođe!”. Ipak, nakon ovih reči salom se prolomio i smeh, što će reći da su ostali novinari to prihvatili kao šalu…

Tokom leta Dalas je dogovorio ostanak Kajrija Irvinga, Dvajta Pauela i Markifa Morisa, dok su potpisali i Dantea Egzuma i Seta Karija. Iz kluba su otišli Kristijan Vud, Džaval Mekgi, Džastin Holidej, Frenk Ntilikina… Videćemo da li je to dovoljno da Dalas ove sezone makar “dohvati” plej-of.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments