HomeHRONIKA"DA MI DAŠ DŽABE... KO GOD KUPI LOŠE MU SE PIŠE" Srbin...

“DA MI DAŠ DŽABE… KO GOD KUPI LOŠE MU SE PIŠE” Srbin prodaje 2 kuće u Obrenovcu, a čovek zbog DETALJA NA SLICI šokirao sve FOTO

Fejsbuk grupe za prodaju nekretnina prepune su oglasa u kojima se nude kuće i placevi, kao i stanovi, po raznim cenama.

Tu se može naći mnoštvo precenjenih nekretnina, bar ako je sudeći po komentarima korisnika, ali ako se “bacite” u temeljniju pretragu, naići ćete na zaista povoljne nekretnine u dobrom stanju, u zavisnosti od potreba potencijalnog kupca.

Isto tako, ako skrolujete po komentarima ispod tih oglasa, postoji mogućnost i da naiđete na razne komentare, te se neretko možete i nasmejati. Naime, muškarac iz Srbije podelio je oglas za prodaju ne jedne, već dve kuće na teritoriji Obrenovca, uz koje je i dozvola za treću kuću od 100 kvadratnih metara, a komentar jednog korisnika mnoge je šokirao, ali i nasmejao.

“Kuće se nalaze u Obrenovcu. Dve kuće i dozvola za treću kuću od 100 kvadrata da se gradi 8.5 ari placa struja voda grejanje dvorište zagrađeno. 1/1 uknjiženo. Dobrim kupcima sleduje popust cene”, stoji u oglasu ovog čoveka.
Jedan od komentara privukao je pažnju mnogih, a on glasi:

“Možda nema komšija, ali ima bor, da mi daš džabe ne bih je uzeo, gde god ima bor, omorika, jela bilo koji četinar, a preraste krov kuće, ta se kuća gasi i ko god da kupi, loše mu se piše. Bor i da odseče, koren neće satruliti narednih 40 godina”, naveo je u komentaru ovaj korisnik, ubrzo nakon čega su usledile rekakcije šokiranih članova ove Fejsbuk grupe za prodaju nekretnina.
“Sačuvaj ti Bože. Ako ti to ne odgovara, pobogu brate što se javljaš?”, glasi jedan od komentara.

“Šta reče”, pitao ga je drugi.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments