HomeUncategorizedGDE JE SADA ANA MARIJA? Milena Kačavenda tvrdi da ju je pretukla,...

GDE JE SADA ANA MARIJA? Milena Kačavenda tvrdi da ju je pretukla, bila udata za pevača, a učestvovala u Velikom bratu!

Ana Marija je pratila pevača na turneji kao igračica, pa su se vrlo brzo zbližili i otpočeli vezu. Ana i Dado iz braka imaju sina Dorijana, ali zajednica nije dugo potrajala. Polumenta je tada svojoj izabranici posvetio pesmu “Nije Ana, nije Marija”, koji je bio veliki hit. Neki kažu da je Ana Marija danas preterala sa estetskim korekcijama i da više ne liči na sebe.

Aktuelna učesnica rijalitija “Zadruga 7 – Elita” Milena Kačavenda ispričala je nedavno, kako se potukla sa bivšom ženom pevača Dada Polumente, Ana Marijom: “Pobijem se u klubu, raščerupam ženu bivšu od Dada Polumente, Ana Mariju, unakazim je od batina, oni zovu Srđana on kaže da spava i ugasi telefon. I najviše mrzim pretnje, Srđan i ja smo se razveli i svi me sad testiraju, nismo u nikakvom odnosu, nismo se svađali samo je jedan dan predložio da se razvedemo i niko ne zna zašto”, pričala je Milena i šokirala sve.

Pevač Dado Polumenta već devet godina je u srećnom i skladnom braku sa Ivonom, koja mu je centar sveta i najveća podrška. Nikada nije krio da ga je supuga promenila na bolje, i njegov život u potpunosti preokrenula. U svojim intervjuima često naglašava da je baš ona nešto najbolje što mu se dogodilo.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments