HomeNOVOSTIREGIONUhapšen reper Desingerica (FOTO)

Uhapšen reper Desingerica (FOTO)

Reper Dragomir Despić Desingerica uhapšen je danas na Zrenjaninskom putu u 12:42 časova, saznaje Telegraf.rs.

Kako nam je potvrđeno u policiji, reper je bio pozitivan na kanabis, dok je vozio svoj BMW X6.

Evo šta čeka Desingericu nakon policijskog zadržavanja od 12 sati
Desingerica se tereti za dva krivična dela

Reperu Dragomiru Despiću Desingerici određeno je policijsko zadržavanje od 12 sati, nakon čega će ponovo da mu bude odrađen test na narkotike, saznaje Telegraf.rs.

Policija je repera zaustavila danas na Zrenjaninskom putu u 12.42 časova. Policajci su odmah primetili da Despić vozi svoj “BMW X6” pod dejstvom, te je urađen droga test i utvrđeno je da je pozitivan na kanabis.

Takođe, prilikom pretrage njegovog automobila, policija je pronašla palicu.

Njemu je određeno zadržavanje do 12 sati.

Nakon isteka 12 sati ponovo će biti urađen test i Desingerica će biti pušten na slobodu, nakon čega će izaći pred prekršajni sud, a tereti se za vožnju pod dejstvom narkotika i nošenje oružja.

Za vožnju pod dejstvom narkotika zakonom je propisana kazna od 20.000 do 40.000 dinara ili kazna zatvora do 30 dana, osam kaznenih poena i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od najmanje šest meseci.

Desingericina žena tvrdi da reper ne koristi nedozvoljene supstance: “Sigurno nije duvao i koristio narkotike”

Ipak, njegova supruga Nevena ne veruje da je bio pod dejstvom narkotika.

– Ne znam ni ja tačno šta se dešava, zato sam ovde. Nemaju razloga da ga drže nije ništa skrivio, saznaću kada mi kaže advokat. Da je bio pod dejstvom narkotika i duvao, to sigurno nije – rekla je Nevena za Informer.

Podsetimo, Nevena se danas takođe oglasila za Telegraf, te istakla da ni sama ne zna šta se dešava, ali da je repera zvala nekoliko puta, međutim, nije joj se javio.

– Ne znam, verujte mi, šta se dešava. Zvala sam ga, ne javlja se… Evo sada sam krenula ka tamo da vidim šta je u pitanju – iskrena je bila Nevena.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments