HomeMAGAZINGlumica iz "Južnog vetra" otkrila kako se snimaju GOLIŠAVE SCENE (VIDEO)

Glumica iz “Južnog vetra” otkrila kako se snimaju GOLIŠAVE SCENE (VIDEO)

Na snimanju “Južnog vetra” bila je posebna scena u kojoj je ekran dijelila sa Miodragom Radonjićem.

Tokom gostovanja u emisiji “Ispovest” na onlajn platformi “Nova.rs”, glumica Teodora Bjelica povela je raspravu o svom profesionalnom životu i privatnom životu.

Osim razgovora o raznim temama, dotaknula se i teme snimanja intimnih scena. Naime, spomenula je svoje iskustvo u seriji “Južni vetar” gdje je ovakvu scenu imala sa Miodragom Radonjićem. Nedavno je za Novu otkrila iza kulisa oživljavanja tih scena.

To je u mojoj profesiji česta pojava i dobro sam svjestan da nisam prvi niti ću biti zadnji koji će to doživjeti. To je stvar profesionalizma. Nedavno se raspravljalo o potrebi da se Akademija pozabavi temom snimanja intimnih scena, utvrđivanjem smjernica što je dopušteno, a što nije. Kako sada stoji, na takvim je snimanjima prisutno samo bitno osoblje poput snimatelja, tonskog inženjera i redatelja. Dobro sam informiran o točnim trenucima kada će moj kolega posegnuti za mojom rukom ili kada će doći do poljupca, jer je sve pomno uvježbano. Nema mjesta nelagodi u ovom dobro orkestriranom procesu, potvrdila je glumica.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments