HomeNOVOSTIREGIONMustafa se oglasio nakon što je Marija objavila da mu je pronašla...

Mustafa se oglasio nakon što je Marija objavila da mu je pronašla posao: Evo gdje je uspjela da ga zaposli (FOTO)

Prema njegovim riječima, njegov angažman je ograničen na rad u određenim sezonama na bazenu koji se nalazi u njegovoj rodnoj Zenici.

Nakon opširnog pisanja o Mustafi Hrustiću, Zeničaninu koji živi ispod mosta, a čija je priča odjeknula cijelim balkanskim prostorom, pjevačica Marija Šerifović pružila mu je pomoć da mu osigura posao. Ovakav razvoj događaja za Telegraf je potvrdio i sam Hrustić.

Naime, Marija je na svom Instagram nalogu podijelila fotografiju na kojoj je Mustafa u trenutku potpisivanja ugovora o radu.

Prema njegovim riječima, bavit će se isključivo sezonskim poslovima u akvatoriju koji se nalazi u njegovoj rodnoj Zenici.

Na bazenu u Zenici čekam kolegu, jer sam nedavno dobio novi posao. Ovdje ću raditi privremeno, kao član pomoćnog osoblja. Mustafa je izrazio svoje oduševljenje, rekavši: “Uistinu sam zadovoljan ovom prilikom.

Na pitanje da li mu je Marija pomogla u zapošljavanju, Mustafa je odgovorio:

Telegraf.rs prenosi da je ta osoba izrazila zahvalnost svom menadžeru što im je pomogao da pronađu posao. Prenijeli su i namjeru da na toj funkciji ostanu do kraja sezone, što implicira budući susret.

Podsjećamo da je Marija nedavno posjetila Mustafu i unaprijed mu osigurala cijelu godinu stanarine za stan koji dijeli s bratom.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments