HomeZANIMLJIVOSTIISTINA O RASKIDU AL PAĆINA SA 54 GODINA MLAĐOM CICOM! Pre tri...

ISTINA O RASKIDU AL PAĆINA SA 54 GODINA MLAĐOM CICOM! Pre tri meseca mu RODILA DETE – “Postigli su dogovor!”

Al Pacinov tim za odnose s javnošću nedavno se pozabavio glasinama o stanju glumčeve veze s Nur Alfalom. Dok su neki izvještaji tvrdili da su se njih dvoje razišli, PR tim je demantirao te glasine i razjasnio trenutni status njihove veze.

Nedavna objava rastave Al Pacina i njegove partnerice Nur Alfale odjeknula je u međunarodnim novinskim kućama, a stigla je samo tri kratka mjeseca nakon rođenja njihova sina.

Šestog dana lipnja na svijet je došao mali Roman, a objava o Paćinovom očinstvu u 84. godini brzo se proširila svijetom. U izvješću o njihovom razvodu objavljeno je da je Nur tražila potpuno fizičko skrbništvo nad njihovim sinom. Paćino, s druge strane, i dalje ima pravo na susrete s djetetom.

Nur je sa suprugom zatražila zajedničko zakonsko skrbništvo nad njihovim sinom. To bi holivudskoj zvijezdi omogućilo donošenje važnih odluka u vezi s obrazovanjem djeteta. Glumčev predstavnik nakon toga je razgovarao s novinarima.

Prema izvješću standard.co.uk, glasnogovornik je izjavio da su Al i Nur uspjeli učinkovito surađivati ​​i postići rješenje u vezi s njihovim djetetom, Romanom. Naglašeno je da je par ostao zajedno i da svoju vezu nisu prekinuli.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments