HomeNOVOSTIREGIONJEDNA ŽELJA IM SE NIKADA NIJE OSTVARILA! Ko je supruga čuvenog pevača...

JEDNA ŽELJA IM SE NIKADA NIJE OSTVARILA! Ko je supruga čuvenog pevača u koju se zaljubio pre 40 godina?

Jašar Ahmedovski i njegova supruga žale jedino ono što im je zajedničko.

Kroz slavnu karijeru poznatog glazbenika Jašara Ahmedovskog (58), njegova odana supruga Snežana Ahmedovski bila je stalni izvor ljubavi i ohrabrenja. Njihov romantični narativ nalikuje na bajku, a Jašar otvoreno priznaje da se Snežanom u početku vjenčao iz reklamnih razloga. Unatoč slavi, pjevač je bezrezervna osoba koja rado priča o privatnom životu, a partnerica mu je oduvijek najvatrenija podrška. Upoznali su se u mladosti i uspješno prebrodili brojne prepreke, ostajući zajedno više od četiri desetljeća.

Sa 18 godina Jašar je upoznao buduću suprugu Snežanu. Dopratila je prijatelja na njegov nastup s Lepom Lukić u Beogradu. Nakon dva desetljeća zajedničkog života, par je naposljetku odlučio formalizirati svoju vezu.

Moja supruga Snežana nedvojbeno je moj najveći izvor ljubavi i podrške u životu. Zajedno smo od 1982. godine, a službeno smo u braku 20 godina. Odluci o braku najviše je doprinijelo medijsko etiketiranje Snežane kao moje “nevjenčane supruge”. Ipak, čvrsto vjerujem da ljubav nadilazi svaki komad papira i da mi njen značaj malo znači. Jednog dana, kad sam imao malo slobodnog vremena, predložio sam Snežani da se vjenčamo, što smo i učinili.

Kao par, imamo jaku vezu i uživamo u putovanjima i zabavi. Međutim, oboje žudimo za djecom, ali unatoč naporima i raznim pokušajima, nismo uspjeli zatrudnjeti. Naša želja da imamo dijete je duboka, čak smo razmišljali i o posvajanju, ali birokracija uključena u proces je previše složena. Ipak, ostajem optimist i nisam odustao od ideje posvajanja. Imam duboku naklonost prema djeci, posebno svojoj braći i sestrama i prijateljima”, rekao je.

Pjevač i njegova supruga otvoreno su rekli da imaju samo jednu neostvarenu želju. “Oženio sam se mlad i bila je to intenzivna ljubav. Jako volim djecu i pokušali smo ih imati, ali nije išlo. To je jedini nedostignuti cilj koji sam imao u životu”, otkrio je. Jašar je odmah prepoznao da će njegova supruga Snežana biti pokretač njegovog uspjeha. Tijekom njegove impresivne karijere bezuvjetno ga je podržavala, pratila ga u dobrim i lošim trenucima.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments