HomeNOVOSTIBIHJELENA OBUĆINA O MURALU RATKU MLADIĆU: "Ova vlast je kukavička, nasiIna i...

JELENA OBUĆINA O MURALU RATKU MLADIĆU: “Ova vlast je kukavička, nasiIna i licemjerna, ono nije MURAL VEĆ OGLEDALO…” (VIDEO)

“I ne prodaje ona samo 200 grama Mladića srpčadima – jer kad nasilnici trguju sve je na prodaju i sve se da kupiti”, rekla je Obućina.

“Ono u Njegoševoj nije mural nego ogledalo. Kome se ne sviđa, nek ne gleda, kaže vlast i ispruži desnicu da Mladića umije. Ali, takva je ova vlast. Kukavička, licemjerna i nasilna”, istakla je Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria.

“Kukavička, jer ne smije da kaže: ‘Ne priznajemo presudu Haga, nek’ heroj visi uz svaku zastavu!’. Da nije licemjerna, ona bi mu za života dodijelila orden ili bar bulevar. A da nije nasilna, ona ne bi građanima poručivala – imamo kapuljača da vas zgaze, a imamo kapuljača i da vas privode. Ona njime trguje! I ne prodaje ona samo 200 grama Mladića srpčadima – jer kad nasilnici trguju sve je na prodaju i sve se da kupiti”, rekla je Obućina i naglasila:

“I jeftine kapuljače i emocije, glasovi, ocjene, ordenje, firme, instituti, genocidi, silovanja, sve do vazduha i zemlje. Na doboš će i ‘Jaroslav Černi’, jer koga briga i za vodu. Za Mladićevo umivanje uostalom uvijek će se naći. Ali, umivanje i pranje nije isto. Time se vlast bavi i ozbiljnije i posvećenije, jer tu su žive pare. I dok se sve to dešava opozicija je ‘Alisa u zemlji čuda’, rekao im Ivica Dačić, a mi živimo daleko od bajke u sred one pjesme… kad su došli po mene više nije imao ko da se buni”, zaključila je Obućina.

sb

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments