HomeHRONIKAKLEČI NA TRAVNJAKU, SA POVEZOM NA OČIMA! Isplivao snimak hapšenja UBICE u...

KLEČI NA TRAVNJAKU, SA POVEZOM NA OČIMA! Isplivao snimak hapšenja UBICE u Roterdamu

Objavljena je video snimka osumnjičenika za ubojstva u Rotterdamu.

Na raznim društvenim mrežama kruži snimka uhićenja nasilnog ubojice iz Rotterdama. Ova osoba je prvo započela svoj napad ispaljivanjem hitaca unutar stana prije nego što je nastavila s divljanjem u amfiteatru. Osim toga, počinitelj je zapalio i bolnicu. Za sada nema preciznih podataka o osobama koje su pogođene ovim masakrom. Međutim, tijela za provođenje zakona potvrdila su da je više osoba tragično izgubilo živote kao rezultat ovog nasilnog incidenta.

Bowner on X: “Shooting at the Holland Erasmus Medical Center in Rotterdam. The shooting started in a classroom with sick children. Multiple casualties have been reported. https://t.co/jt56Zk6HPD” / X (twitter.com)

Pregledom videa vidljivo je da je značajan broj pripadnika reda i mira okružio počinitelja. Dotična osoba je postavljena na travu i ima povez preko očiju, a ruke su im vezane lisicama.

Prema izvješću Reutersa, na društvenim mrežama objavljeno je da je došlo do pucnjave na Medicinski fakultet u Rotterdamu i obližnju rezidenciju. To je dovelo do uhićenja 32-godišnjaka za kojeg se sumnjalo da je umiješan u incident.

AlertesInfos on X: “🇳🇱 URGENT – Chaos à Rotterdam : un homme a ouvert le feu dans un appartement puis dans un centre-médical voisin. Des incendies se sont déclarés. Plusieurs morts. (sources concordantes) https://t.co/oIt4Krd1sx” / X (twitter.com)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments