HomeNOVOSTIOD AVANTURE DO SVADBE NA JAHTI! Kumovali im MILIONERI - ovako je...

OD AVANTURE DO SVADBE NA JAHTI! Kumovali im MILIONERI – ovako je počela priča Harisa Džinovića i 30 godina mlađe Meline!

Melina i Haris Džinović stupili su u bračnu zajednicu 2014. godine i od tada žive bračnim životom. Zajedno su ponosni roditelji sina Kana i kćeri Đine. Nedavno je otkriveno kako su se njih dvoje upoznali.

Melina je, uz pjevača Harisa Džinovića, koji je od nje stariji 30 godina, prepoznata kao jedan od najkompatibilnijih parova u javnom prostoru svoje zemlje. Roditelji su dvoje djece, a s njima žive u raskošnoj vili na Senjaku. Ova vila procjenjuje se na oko 2 milijuna eura.

Harisova i Melinina zajednica nastala je u Sarajevu, gdje su se i upoznali. Nakon toga su se vjenčali 2014. godine, a tada su već dočekali na svijet sina Kana i kćer Đinu. Pjevač je novinarima prepričao njihovu ljubavnu priču, a lice mu je blistalo od radosti.

Džinović je u Sarajevu Melinu upoznao neočekivano, u trenutku spontanosti. Od tada napreduju dobro i ostaju neizvjesni što budućnost nosi. Njihova je veza započela kao uzbudljiva avantura, nešto što nijedno od njih dvoje nije očekivalo. Na kraju su se oboje iz hira dogovorili da imaju zajedničko dijete, ali vrijeme će pokazati hoće li njihova priča biti za cijeli život, smatra Džinović.

Par je 11. srpnja na luksuznoj jahti “Maltese Falcon” usidrenoj u blizini Dubrovnika izrekao svoje sudbonosno “da”. Na ideju da učvrste svoju vezu kao bračni par došla je Melinina kuma Slavica Eccleston, bivša supruga vlasnika Formule 1. Ona je u neformalnom razgovoru otkrila da supružnici Džinović nisu međusobno vezani te je poduzela korake da se situacija popravi. Industrijski magnat Filip Cepter imao je čast biti Harrisov vjenčani kum.

Intiman ugođaj svadbene svečanosti održavala je nazočnost tridesetak uzvanika, među kojima su bili bliski prijatelji i članovi uže obitelji para.

Melina je ispričala da su se, iako nisu imali točno određeno vrijeme za vjenčanje, popeli na palubu u zalazak sunca kako bi ispunili formalnosti. Začudo, nije bilo ni traga tipičnoj svadbenoj nervozi ili strepnji. Melini je osobno bilo lako uzeti partnerovo prezime, koje već od 2003. smatra svojim. Djeca para, Đina i Kan, bila su oduševljena što su svjedočili vjenčanju svojih roditelja i sudjelovali u iskustvu koje je većini djece često uskraćeno.

Početna destinacija našeg devetodnevnog krstarenja bio je Dubrovnik. Od tamo smo krenuli na naše putovanje, zaustavljajući se na raznim drugim mjestima kao što su Pelješac, Korčula, Vis, Hvar, Split i Trogir. Haris Džinović, naš vodič, ispričao je da našoj grupi nisu prioritet bile bučne fešte, već više društvo dobrih prijatelja, spokojna atmosfera i užici otvorenog mora, čistog zraka, vedrog neba i ukusne kuhinje.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments