HomeNOVOSTIPREDSJEDNIK SRBIJE OTKAZUJE SVE REDOM; ANA BRNABIĆ ODGOVORILA: Evo koliko je ozbiljno...

PREDSJEDNIK SRBIJE OTKAZUJE SVE REDOM; ANA BRNABIĆ ODGOVORILA: Evo koliko je ozbiljno zdravstveno stanje Aleksandra Vučića…

Otkazan je i Vučićev najavljen govor na dvodnevnoj konferenciji „Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište – korak prema zajedničkom tržištu EU“ koji danas počinje u Novom Sadu

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića “uhvatio neki grip”.

-On ne miruje, to mogu da kažem. Volela bih da malo više odmara. Pod užasnom je tenzijom naravno oko svega što se dešava na Kosovu i Metohiji, mislim da zaista noćima nije spavao. Uhvatio ga je i neki grip uz sve to. Imuni sistem mu je oslabio naravno od tih napora i od tog stresa, rekla je Brnabićeva prenose srbijanski mediji.

Savjetnica za medije predsjednika Srbije Suzana Vasiljević rekla je da je Vučić po savjetu ljekara otkazao zakazane sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine.

Otkazan je i Vučićev najavljen govor na dvodnevnoj konferenciji „Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište – korak prema zajedničkom tržištu EU“ koji danas počinje u Novom Sadu.

Predsjednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen (von der Leyen) stiže danas popodne u Srbiju u okviru zapadnobalkanske turneje, a na aerodromu bi, prema najavi, trebalo da je dočeka predsjednik Vučić.

SB

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments