HomeFashionPRIJA ODREŠILA KESU! EVO KOLIKO KOŠTA SAMO SAKO: Pažljivo birala odeću, od...

PRIJA ODREŠILA KESU! EVO KOLIKO KOŠTA SAMO SAKO: Pažljivo birala odeću, od CENE će vam se zavrteti (FOTO)

Aleksandra Prijović za samo jedan stajling u Areni dala nekoliko hiljada evra!

Aleksandra Prijović održala je prvi koncert u beogradskoj Štark areni. Napravila je spektakl – prepuna arena pevala je uglas popularne hitove, a pevačica se potrudila oko svakog detalja. Nije štedela kada je reč o stajlinzima, a tokom koncerta promenila ih je tri puta. Prvi je bio neobična haljina zlatne i srebrne boje, drugi crna kožna kombinacija, a na kraju je obukla beli komplet sa specifičnim vezom.

Jednostavan, a elegantan stajling privukao je mnogo pažnje. Reč je o kompletu koji se sastoji od sakoa i pantalona, a koju potpisuje Aleksandar Mekvin. Samo za ovaj stajling, Prija je izdvojila 4.900 evra! Beli sako je na reveru imao uvezeni broš, a prema podacima sa zvaničnog sajta brenda, ovaj komad odeće je Prija platila čak 3.490 evra! Pantalone u istoj boji koštale su 650 evra.,

Osim toga, pevačica je vodila računa o obući. Najpre je birala da budu udobne, a poslednji izbor pao je na zlatne sandale marke “Giuseppe Zanotti”, koje koštaju čak 760 evra. Ovaj stajling je takođe upotpunila i minđušama već pomenutog brenda. Kako će Prija izgledati večeras, ostaje da vidimo. Publika očekuje još jedan spektakl, a evo kako je izgledala na prvom koncertu:

Aleksandra Prijović – Koncert – Beogradska Arena – 28.09.2023. – YouTube

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments