HomeFashionPRIJOVIĆKA JE TREŠ, ZA MENE JE TO 2001. GODINA! Jelena Karleuša žestoko...

PRIJOVIĆKA JE TREŠ, ZA MENE JE TO 2001. GODINA! Jelena Karleuša žestoko isprozivala koleginicu – NIKAD OŠTRIJA!

Jelena Karleuša žestoko je kritikovala kolegicu Aleksandru Prijović i njen posljednji album.

Nakon 11 godina pauze, Jelena Karleuša vratila se s dva albuma pod nazivom “Alfa” i “Omega”. Njezini vjerni obožavatelji, koji su željno iščekivali novi materijal, bili su oduševljeni izdanjima.

Nakon trijumfa i promocije svoja dva albuma, odlučila je prirediti fantastičan show na vodi u Beogradu. Publika je imala besplatan ulaz, a gotovo polovica događaja prikazana je na crvenom tepihu. Tijekom gostovanja u Jutarnjem programu, gdje je stigla bosa, Jelena je nakon osvrta na koncert podijelila svoja razmišljanja o svojim suvremenicima.

Milica Pavlović je od umjetnika dobila samo komplimente, jer su sarađivale u duetu. No, kada je riječ o glazbi Aleksandre Prijović, umjetnica navodi da je ona zastarjela i više nije relevantna.

Karleuša je u emisiji “Prvi red” prokomentarisala navodno Prijovićkin hit “Dam, dam, dam”. Ona je izjavila da samo Milica ima pravi hit, a to je pjesma “Mašala”, koja je ove godine snimljena u saradnji sa samom Karleušom.

O kojem albumu se raspravlja? Ove godine nije zabilježen nijedan veći hit. Po mom mišljenju, Prijovićeva pjesma je najveći hit 2001. Umjetnik je talentiran, a iako su Zvezde Granda dobre, one nisu izuzetne i ne bi trebale biti standard. Vrijeme je da napredujete iznad njihove razine i krenete naprijed. JK je u emisiji jasno rekla da trebamo gledati u budućnost, a ne u prošlost.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments